promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas baki a Szerencsekerékben? A TV2 most nagyon lejáratta magát
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 szerint jelentős baki volt a Szerencsekerék legutóbbi adásában.

A Szerencsekerék csütörtöki adásában Ráma Tímea volt a sztárjátékos, aki még 1991-ben lett második helyezett a Miss Hungary szépségversenyen. Amellett, hogy játszott néhány filmben és színdarabban, ő volt a TV2-n a Lottó, Kenó, illetve Skandináv lottó-sorsolás háziasszonya; hetekig járta az országot a Szerencsejáték Zrt. képviseletében egy road show keretében. A két vezető kereskedelmi csatorna népszerű napi sorozatában, a Barátok közt-ben, és a Jóban Rosszban-ban is játszott, de már egy ideje nem látni képernyőn.

A nézők most Kasza Tibi műsorában "találkozhattak" vele ismét, de sokan megdöbbentek, hogy mennyire felismerhetetlenné vált az 50-es éveiben járó, egykori modell.

„Agyonműtötték az arcát”

„Pufók múmia”

„Nem értem ezeket a nőket, ő egy szép nő volt, de ahogy most kinéz az borzalom, nem tudom a családja, a férje nem látja, hogy néz ki, jó sok pénzért csúfítja el magát”

- írták a nézők a műsor közösségi oldalán.


A Szerencsekerék csütörtöki adásában Fekete László fia, Miki volt az egyik civiljátékos, aki azzal kezdte a műsort, hogy együtt emelte a magasba Kasza Tibit és Sydney van den Bosch-t. A játék végén a másik civil játékos jutott be a fődíjba, és minden esélye megvolt rá, hogy komoly pénzösszeggel menjen haza, hiszen rengeteg betű villant fel neki - mégsem tudta megfejteni az utolsó feladványt.

A kétajtós szekrényt kellett volna kitalálni, amit ugye gyakran használnak azokra a férfiakra, akik nagyon ki vannak gyúrva, a játékos viszont annyira leblokkolt, hogy nem jutott eszébe ez a kifejezés. Nemcsak Kasza Tibi, de a nézők sem hitték el, hogy ez megtörtént - ugyanakkor volt olyan, aki nem is értette, hogy kapcsolódik össze a "kétajtós szekrény" a "Meddig gyúrsz még?" témakörrel.

Ezt az adásrészletet a TV2 úgy tette közzé, mint egy "hatalmas baki", de persze ennek semmi köze nem volt a bakizáshoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás