promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi otthagyja a TV2-t? Felmondással fenyegetőzik a Szerencsekerék műsorvezetője
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi a felmondást fontolgatja.

Kasza Tibi nemcsak dalszövegíróként, zeneszerzőként, és énekesként remekel, de már 10 éve műsorvezetőként is. 2013-ban ő lett a Szépségkirálynő élő showjának házigazdája Tatár Csilla mellett, majd ugyanebben az évben elindult sajátfejlesztésű műsora a SuperTV2-n, a Kasza!.

Ezt követően olyan produkciók követték egymást a TV2-n, mint például a Bumm!, a Pénzt vagy éveket!, a Ninja Warrior Hungary, és a Szerencsekerék. Utóbbinak már a 4. évada fut a csatornán, és töretlen a népszerűsége. Azonban az ország legpörgősebb showja hamarosan eltűnik a hétköznapokról, és hetente csupán egyszer, szombat esténként fog jelentkezni egy VIP-adással, amiben ezúttal 3-3 híresség fog egymással versenyezni.

Szerencsére ezeket a részeket már felvették, mert ha Kasza Tibi komolyan gondolja, amit mondott, akkor már nem sokáig marad a TV2-nél.

„Felhívom a figyelmedet, hogy visszautasítottad kétszer is az ingyen magánhangzót, ha még egyszer visszautasítod, elsírom magam, és felmondok”

- fenyegetőzött a műsorvezető a Szerencsekerék legutóbbi adásában, miután az egyik civil játékos nem akarta elfogadni tőle az ingyen magánhangzót.


A TV2 jelenleg legnézettebb műsorában ezúttal Aryee Claudia Dedei volt a sztárjátékos, akit a legtöbben csak Tücsi néven ismernek. Ő is a médiában dolgozik, mint a SportKlub Extra műsorvezetője. Sokan azért kedvelik annyira, mert egy igazi egzotikus szépség, amit ghánai származású édesapjának köszönhet. Tücsiről tudni kell, hogy gyermekkora óta rajong a sportokért, ő maga is rendszeresen sportol: kedvence a futás.

A műsorvezető a Szerencsekerék-ben mutatta meg, milyen énekhangja van; a jelenlévők közül talán Kasza Tibit viselték meg a legjobb a hallottak, mert Tücsinek mondhatni borzalmasan hamis hangja van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás