promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara bombasztikus mellei miatt nyugodtan féltékeny lehet a pasija
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Lara Instagramja tele van ultradögös és forró fotókkal.

Schobert Lara nevét gyakorlatilag már mindenki ismeri Magyarországon. Schobert Norbi és Rubint Réka lánya korán belevágott az influenszerkedésbe, de aztán a nyilvános szereplései miatt híresség lett belőle, akivel mindig kiemelkedően foglalkoztak a bulvárlapok.

Mivel elég fiatalon csöppent ebbe bele, így meg is tanulta ezt kezelni, ami iszonyatosan fontos. Nincsen könnyű dolga, mivel neki, és sokszor a családjának is meg kell küzdenie a negatív kommentelőkkel.

Schobert Lara hiába még csak pont egy hónap 20 éves, de iszonyatosan céltudatos, amit valószínűleg a szüleitől örökölt. Már az elején elültette magában a gondolatot, hogy kétszer annyit kell bizonyítania, nehogy azt higgyék, hogy ezüst tálcán kap meg mindent.

Schobert Lara már gyerekkora óta részt vett a szülei fitneszprogramjaiban, így megszerette a mozgást. Nem csoda tehát, hogy az édesanyja nyomdokaiba lépve aerobikedzőnek állt. Rubint Réka nem is tagadta, hogy titkos vágya volt, hogy ez megtörténjen.

Schobert Lara párja 29 éves, a Kazincbarcikai SC futballistája. A múltkor meg is osztott róla egy fotót, amit az Origo tett közzé, amit ide kattintva értek el.

Persze közben Schobert Norbi lányának már kihegyezett céljai vannak:

„8 évesen már szeretnék gyereket, ha megadatik, akkor kettőt is. Remélem, hogy lesz mellettem egy társ, aki szeret és támogat mindenben. Szerelmes típus vagyok, így az nekem nagyon fontos, hogy szeretve legyek és szeretni tudjak”

- nyilatkozta anno a fiatal celeb.

Sokan emlékezhetnek, amikor Schobert Lara többször megmutatta a vadmacska énjét. Reméljük a pasija nem lett féltékeny a régi villantásokért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás