promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok: ez az izompacsirta focista Schobert Lara idősebb szerelme
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara végre megmutatta 10 évvel idősebb szerelmét.

Schobert Lara újra boldog párkapcsolatban él, most egy nála 10 évvel idősebb focista a szerelme, aki a Kazincbarcikai SC labdarúgója. Sokat nem lehet még tudni a fiatalemberről, de az biztos, hogy Lara úgymond nem tőle függ anyagilag, hiszen egy korábbi interjú során elárulta, hogy a hétköznapokban mindent ő fizet magának.

Mint azt Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke elmondta, félig-meddig már összeköltözött szerelmével, a legtöbb idejét most nála tölti. Az influenszer mind ez idáig nem posztolt olyan képet párjáról, ahol jól látszódott volna az arca, de most szakított ezzel a "hagyománnyal".

Lara ugyanis a közösségi oldalára rakott ki egy 24 óráig elérhető képet, ami egy étteremben készülhetett, és a telefonját nézegető focista napszemüvegben látható. Az első igazán publikus közös fotóra viszont még mindig várnunk kell, eddig csak olyat láthattunk, ami az egyik focimeccsen készült - itt is csak oldalról láttuk a férfit, ahogy megcsókolja Larát.

Hogy miként tervezik a jövőt a fiatalok azt nem tudni, de nemrég felröppentek olyan pletykák, miszerint Lara ki akar költözni Kazincbarcikára, mert a szerelme egy újabb szezonra szerződött a helyi futballklubbal; ezt azonban Schobert Lara mind ez idáig nem erősítette meg.

A fotót IDE kattintva tudjátok megnézni az izompacsirta lovagról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás