promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi drámai hírt közölt, rendkívüli videó került fel az internetre
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valami rendkívüli és drámai történik majd, és ebbe most bepillantást nyerhetünk mi is.

Az elmúlt hónapokban minden szinte azzal volt tele, hogy mi történt Tóth Gabival és Krausz Gáborral, nagyon úgy tűnik a Google ajánlólistái szerint is, hogy a téma megmozgatta idehaza az embereket, mindenki találgatott, és már egy apró, új nesztől is azonnal kedvet kapott, hogy egy-egy cikkre rákattintson. És miközben nagyon sokan voltak kíváncsiak a régi sztorikra és történetekre a sztárpárral kapcsolatban, aközben szépen lassan megérkezett az ősz is, és bizony az egykori páros mindkét tagja szerepel most éppen futó műsorban a TV2-n, ez pedig újabb érdekességeket tesz hozzá a töténésekhez.

Miközben az is érdekes, hogy sztárok egyre és másra a médiában megszólalnak Tóth Gabi és Krausz gábor ügyét firtatva, nemrégiben például Hodász András egy gigahosszúságú cikkben írta meg véleményét az üggyel kapcsolatban. És a lista még nem ért a végére, hiszen folyamatosan bővülhet majd az elkövetkező időszakban is.

Míg Tóth Gabi Majkával, Pápai Jocival és Köllő Babettel ül egy zsűriasztalnál a Sztárban sztár leszek! című éneklős vetélkedőben, addig Krausz Gábor a Séfek séfe című műsorban szerepel, utóbbiban pedig még a hét elején feltűnt Tóth Gabi is, a műsorhoz kapott beharangozóban pedig ki is emelték ezt a szálat, és a hír terjedt is a médiában. Az élet azonban nemm állt meg, és a műsorok folytatódnak.

Sőt, Krausz Gábor a Dancing with The Stars harmadik évadában is szerepel majd, így őt ebben a műsorban is láthatjuk majd a a csatornán októbertől.

A hétvégén pedig folytatódik a Sztárban sztár leszek!, amelyhez msot egy rendkívüli beharangozó videó jött, szokatlan dolog történik majd a műsorban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás