promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor megnyerte a háborút, padlóra küldte az ellenfeleit
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gáborék Rácz Jenőék ellen nyertek meg egy nagy háborút, és így az TV2 is lenyomta az RTL-t.

Most már szinte mindenki kezdi megszokni, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor külön vannak. Ugyebár azért robbant fel méretes bombaként a válásuk híre, mert a külsősök azt látták, hogy minden rendben van az énekesnő és a Séfek séfe szakácsa között.

Innentől már mindenki látja, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata jó ideje zsákutcába került. Az énekesnő állítólag nem csak fellángolásból szeretett bele a Fricska táncegyüttes tagjába, Papp Máté Bencébe, hanem egyszerűen nem jött ki már jól a férjével. Amikor kiderült, hogy énekesnőnek új kapcsolata van, mindenki tudta, hogy innen már nincsen visszaút.

Közben Tóth Gabival és Krausz Gáborral is találkozhattak a nézők a TV2-n. Szerencsére ez nem okoz náluk feszültséget, mivel mind a ketten külön műsorban szerepelnek. Előbbi a Sztárban sztár leszek! zsűrijében foglal helyett, míg utóbbi a Séfek séfében igyekszik mentorálni a feltörekvő séfeket.

Krausz Gábor akaratán kívül is beszállt egy nézettségi háborúba, ami a TV2 és az RTL között zajlik jelenleg is. A Konyhafőnök 10-ik évada előnyben volt, mivel hamarabb elindult, mint a Séfek séfe ötödik évada.

Érdekesség, hogy a két gasztronómiai műsor valóban harcol egymással, mivel mind a kettő 20 órakor kezdődik.

A TV2 gasztro realityje hétfőn épphogy megverte az RTL főzőműsorát, keddtől péntekig azonban már magabiztos fölénnyel tudott nyerni. Bár a Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos triónak rengeteg rajongója van, de ez is azt mutatja, hogy kellene egy kis vérfrissítés A Konyhafőnökbe.

Az RTL főzős műsora tehát hiába indult két héttel korábban – mely alatt végig remekelt – az előnye pár nap alatt elszállt, mielőtt szembekerült a Séfek séfével. Persze most a Krausz Gábor körüli hírverés is lehet jót tett a műsornak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás