promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Sziget szervezői még nem találkoztak ilyen kényes világsztárral, alaposan meggyűlt vele a bajuk
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sziget szervezői olykor találkoznak egy-egy kényes világsztárral, de állítólag nagyon extrém kérésekbe már nem szoktak belefutni.

Véget ért a gigászi buli Budapesten, és Billie Eilish koncertjével a Sziget Nagyszínpada is elköszönt erre az évre. Persze aki akart, az még hajnalig bulizhatott a többi helyszínen, mert azért még volt látnivaló, valamint fellépők bőven.

A fesztiválra összesen 420 ezer ember látogatott ki az idei évben, ami ugyebár 30 ezerrel kevesebb a tavalyinál, a Sziget főszervezője, Kádár Tamás szerint még így sincs semmi okuk a panaszra. Azt még jelenleg nem tudni, hogy nyereséges lett-e az idei fesztivál a Sziget Zrt.-nek, a végleges számokat számos egyéb, többek között a vendéglátóipari forgalom is befolyásolja.

Billie Eilish mindenestre az egyik legnagyobb fellépőként odatette alaposan magát. Állítólag a koncert előtt sem alkohollal bódította magát, hanem mogyorókrémet kért. A rajongás is ugyebár óriási körülötte, mivel akadtak olyanok, akik már reggeltől kezdve letáboroztak a Nagyszínpad elé, hogy mindenképpen az első sorban lehessenek.

Azt persze nehéz kinyomozni, hogy milyen különleges kérése lehetett még Billie Eilish-nak, de az biztos, hogy a Sziget szerint az egyik előadó kért egy Buddha szobrot az öltözőjébe, ami elég szokatlan. Volt olyan, aki jégfürdőben akart csobbanni a koncert után, ami elég népszerű, de ugrókötelet is rendeltek.

Állítólag az extrém kérések egyre ritkábbak, de akadnak olyan kényes előadók, akiket elég nehéz volt kiszolgálnia a Sziget szervezőinek. Prince is közéjük tartozott, aki azt is leadta, pontosan milyen luxusbútorokat kér az öltözőjébe, aminek egy ötcsillagos szálloda kényelmét kellett megidéznie. A legdrágább darab állítólag egy 2,5 millió forintos bőrkanapé volt. Persze tegyük hozzá, hogy anno volt ennyi az ára.

Külön érdekesség, hogy bár Prince erősen bevonzotta a közönséget, de az ár-érték arány nem volt meg rendesen, így a fellépése 100 millió forintos bukást okozott a Szigetnek.

Anno Rihanna és kényesebb világsztárok közé tartozott, aki luxuskonténer-komplexumot rendelt, amelyben teljesen steril körülmények várták. Sokan mondták azt, hogy az övé volt az egyik legrosszabb fellépés a Sziget fesztiválon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás