promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish azonnal leállította a koncertjét, miután sokan elájultak a tömegnyomorban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Billie Eilish azonnal leállította a koncertet, amint látta, hogy baj van.

Billie Eilish az idei Sziget zárónapján lépett fel. Az Oscar-díjas, hétszeres Grammy-díjas, Golden Globe-díjas világsztár koncertjét elképesztő tömeg várta izgatottan a Nagyszínpad előtt, tízezrek tolongtak a fesztivál utolsó napján kizárólag emiatt. Az ilyen nagyszabású rendezvényeken, koncerteken, ahol sokak kedvence lép fel, sajnos előfordul nem is irtkán, hogy a megszámlálhatatlan embertömeg miatt egyesek rosszul lesznek, és elájulnak.

Billie Eilish koncertjein is többször előfordult már korábban, hogy az énekesnő leállította az egészet, miután meglátta, hogy valaki rosszul van a közönség soraiban. Az egyik londoni fellépésén például akkora tömegnyomor volt, hogy Billie jobbnak látta félbeszakítani a fellépését - a rajongói érdekében.

„Mindenki jól van? Látom, hogy volt, aki elájult és kihúzták őket. Nagyon meleg van, tudom”

- mondta akkor a világsztár.


New York-ban pedig több partizó is levegővétellel küzdött; akkor Billie Eilish arra buzdította őket, hogy üljenek le egy olyan helyre, ahol jobban jár a levegő. A State Farm Arénában tartott fellépését pedig azért kellett megállítania, mert az egyik rajongója rosszul lett, és kért neki egy inhalátort.

„Adjatok neki egy kis teret, ne gyűljetek köré. Megvárom, míg mindenki rendben lesz, aztán folytatjuk”

- fogalmazott ott az énekesnő.

Szóval Billie Eilish egy rendkívül emberséges előadó, aki nem csak lenyomja a koncertet, aztán felmarkolja érte a sztárgázsit, hanem igenis fontos neki, hogy a rajongói jól érezzék magukat, és senkinek se essen baja egyik fellépésén sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás