promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átlátszó ruhában hódított a Szigeten Sáfrány Emese, mindent látni lehetett alatta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emese átlátszó ruhában ment a Sziget fesztiválra.

Javában zajlik a Sziget fesztivál, de a java még hátra van, hiszen kedden este lép fel Billie Eilish, akinek koncertjén biztos teltház lesz. A magyar hírességek közül is sokan kimennek bulizni most az Óbudai-szigetre, köztük Sáfrány Emese is, aki miután szakított előző barátjával, Intivel, most ismét szigliként csöppenhet bele a partiba.

Nem is bízza a véletlenre a dolgot, a légtornász teljesen átlátszó ruhában tűnt fel a fesztiválon, ami alatt szó szerint minden látszódik. A fiatal anyuka a szülés után igen sokat dolgozott azon, hogy kemény edzésekkel visszanyerje korábbi alakját, és ezt nem szégyelli megvillantani a Szigeten sem.

Kétségtelen, hogy Sáfrány Emese az ország egyik legbombasztikusabb alakú híressége, szóval biztos sokaknak megakad a szeme a fesztiválon. Emese a közösségi oldalára töltött fel képet, de azt nem tudni, hogy kivel ment ki a Szigetre.

Sáfrány Emese egy világosbarna ruhát vett fel a partizáshoz, ami alá éjfekete fehérneműt húzott, szóval elég merészet villantott a kíváncsi szemeknek. Ráadásul így bárki megcsodálhatta világbajnok fenekét is, de ezt ő biztos nem bánja, hiszen nézni szabad, de érinteni már tilos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás