promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leégette magát a világsztár a Szigeten, botrányosan pocsék koncertet adott
Borítókép:  MTI Fotó: Balogh Zoltán
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sziget már dübörög, de akadt olyan világsztár, aki nem érezte ennek a súlyát Budapesten.

Újra ellepték a külföldiek Budapestet, mivel dübörög a Sziget fesztivál, ami miatt a legtöbben keresik fel hazánkat a bulizni vágyók. A napijegyekre a magyarok szoktak lecsapni, de a külföldiek megveszik a hetijegyet, hogy végig a fesztiválon partizhassanak.

Az idei Sziget fesztiválra Hollandiából érkeznek a legtöbben, mögöttük a britek és az írek következnek, miközben a külföldi és a hazai látogatók aránya mintegy fele-fele.

A Szigeten idén több mint ötven programhelyszín lesz, 62 ország művészei lépnek fel különböző műfajokban és csaknem kétszáz magyar résztvevő lesz. A fellépőkre idén sem lesz panasz, mivel igazi világsztárok érkeznek. Olyanok fogják uralni a nagyszínpadot, mint Billie Eilish, David Guetta, a, Lorde, Macklemore, vagy Mumford & Sons és az Imagine Dragons csapata. Headlinerként tegnap a Florence + The Machine már „felrobbantotta” a színpadot.

A legkülönlegesebb fellépő egyértelműen Billie Eilish, akivel már nagyon régóta szemeztek a szervezők. Csak miatta egy nappal el is tolták a fesztivált, hogy ott lehessen a fellépők között. A mostani európai fellépő körútja így Magyarországról fog indulni.

Billie Eilish az elhivatottsága miatt kizárt, hogy rossz koncertet adjon, de sokan emlékezhetnek, hogy voltak olyan világsztárok, akiket nem motivált a Sziget nagyszínpada. Ők nem csak a magyar, de az egész világ előtt leégették magukat.

Hét éve történt, de biztosan sokakban élénken él a mai napig Rihanna botrányosan pocsék koncertje. Ő volt a fesztivál történetének egyik legnagyobb fellépője, de elkésett, alig énekelt, playbackelt, és borzasztóan unalmas volt. Tette mindezt egymillió dollárért, ami akkor 285 millió forintnak felelt meg.

A borzalmas koncertről anno az RTL is beszámolt a Fókusz című műsorban. Milyen körülmények között időzött Magyarországon a botrányos díva? Minden kiderül a lenti videóból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás