promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrület, hogy mit kért az egyik világsztár a Szigetre, még a szervezők is ledöbbentek
Borítókép:  MTI Fotó: Mohai Balázs
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon Billie Eilish, vagy David Guetta Szigetes kívánságlistáján van rajta ez a különleges dolog?

Már csak pár nap, és újra robban Budapesten a Sziget fesztivál. A fellépőkre idén sem lesz panasz, mivel igazi világsztárok érkeznek. Olyanok fogják uralni a nagyszínpadot, mint Billie Eilish, David Guetta, a Florence + The Machine, Lorde, Macklemore, vagy Mumford & Sons és az Imagine Dragons csapata.

Amikor felmerült a lehetősége, hogy Billie Eilish-t meg tudják hívni a budapesti fesztiválra, akkor olyan döntést hoztak a szervezők, amit még soha: egy nappal eltoltál a Szigetet.

A fellépők között még olyan neveket találhatunk, mint Sam Fender, Niall Horan, YUNGBLUD, Foals, Diplo, Jamie xx, M83, Moderat, Sven Väth, Mimi Webb, Nothing But Thieves, Two Feet, vagy a Viagra Boys.

Csiszár Virág, a Sziget fesztivál booking menedzsere nem olyan rég a TV2 képernyőjén tűnt fel a Mokkában, ahol kiderült, hogy már régóta szemezett azzal, hogy egyszer elhívják Billie Eilish-t. Ugyebár a világsztár miatt is kellett kicsit felborítani a programot, de végül a Sziget lesz Billie Eilish európai turnéjának az első állomása.

A Sziget booking menedzsere a TV2-n elmondta, hogy ugyebár nem csak a magyarok, hanem a külföldi kulcspiacok igényeit is figyelik. Továbbra is megmaradt az, hogy a hetijegyeket inkább a külföldiek veszik meg, míg a napijegyekre a hazai közönség csap le.

Csiszár Virág elmondta, hogy a nagy fellépőknek már nincsenek akkora extra igényeik, inkább a mindennapi életüket kell kicsit könnyebbé tenni a fellépések során. Azon persze ők is ledöbbentek, hogy valaki igényt tartott egy Buddha szoborra.

Akadt olyan sztár, aki ugrálókötelet kért, de sokan rendelnek jeges fürdőt, amibe azonnal belecsobbannak a hosszú fellépés után. Az ételekre is kiemelten kell figyelniük, mivel sokan követnek valamilyen speciális diétát.

A Sziget fesztivál augusztus 10-én startol és augusztus 15-ig tart majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás