promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örökre elköszönt hazánktól az RTL sztárja – ezt csinálja most külföldön a színésznő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barátok közt című sorozattal futott be az RTL Klubon, de úgy döntött, hogy nem akar itthon celeb lenni.

Készül odacsapni az RTL, ami továbbra is nagyban versenyez a TV2-vel a nézettségért. A tehetségkutató műsorokból érkezik majd a The Voice, mivel a csatorna úgy érezte, hogy az X-Faktor kicsit kifulladt. Biztosan lesz Álommeló új szezon Balogh Leventével, valamint nem olyan rég bejelentette az RTL, hogy érkezik A Konyhafőnök jubileumi évada, amit már rengetegen vártak.

Anno a csatorna azonban a Barátok közt című magyar szériával is vonzotta a nézettséget. A sorozat első részét 1998. október 26-án adta le az RTL Klub. Belegondolni is elképesztő, hogy a széria 10 ezer 456 részből állt. Nagy kitartás kell ahhoz, hogy valaki végignézze az egészet.

A lezárás megosztotta a nézőket, de sokan inkább amiatt voltak kiakadva, hogy el kellett búcsúzniuk a kedvenc sorozatuktól. Ez érthető, mert voltak olyan rajongók, akik nap mint nap ott voltak képzeletben a Mátyás király téren, és gyakorlatilag a családtagokként kezelték a szereplőket.

A színészek az utolsó epizód után rengeteg levelet kaptak, amikben volt öröm és bánat egyaránt.

Biztosan sokan emlékeznek Konta Barbarára, aki tiniként, már 17 évesen belekerült a sorozatba. Ő anno Hoffer Esztert alakította, és rengeteg közös jelenete volt a sorozatbeli testvérével, Halász Gáborral. Sokan aggódtak Körtvélyessy Zsoltért, aki Hoffer Józsefként ismert meg Magyarország, mivel szívritmuszavar miatt műtöttek, de hála égnek napról napra jobban van.

Konta Barbara később átment a TV2-höz, még talk-showt is vezetett „Barbara - Dumáljuk meg!” címmel, de később úgy döntött, hogy elég volt számára a médiaszereplés. Ma már Hollandiában él a családjával, és esze ágában sincs visszajönni Magyarországra, mivel roppant jól érzi magát kint.

Anno a Palikék Világa című YouTube műsorban mindenről lerántotta a leplet. Nem színészkedik, nem vezet műsort, nem is celeb, teljesen hétköznapi munkája van. Recepciósként kezdte, de hogy hova jutott, az a videóból kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás