promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg sokkolta az angolokat, elhűltek az emberek az utcán, amikor megtudták
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan videó került fel az internetre a trónörökösről, Vilmos hercegről.

A brit királyi család háza táján minden nap történik valami, valami nagyon érdekes, amelyre aztán milliók lesznek kíváncsiak világszerte.

A brit királyi család kapcsán a legtöbbször a médiában Meghan Markle-ről és Harry hercegről esik szó, általában az ő botrányaik azok, amelyeket kiemelnek az újságok. A sussexiek elképesztően sok fórumon, platformon és társaságban mozognak, így pedig bizony rengeteg hír is van róluk az interneten. Nagyon sok viszont inkább csak negatív hangvételú, nagyon kevés a cukiskodó tartalom, pedig több szakértő szerint is Harry herceg és Meghan Markle bizony nagyon is jó párost alkotnak, és a válási, illetve szakítási pletykák ellenére, igazán szeretik egymást, és ez nagyon is látszik a gesztusaikból.

Vilmos és Katalin kapcsán viszont elképesztően sok az olyan anyag, amely igazán pozitív fényben tűnteti fel a párost. Többször is megtörtént már, hogy Vilmos herceg Angliában egyszercsak álruhában tűnt fel a nép között, és bizony meglepte a briteket. Egy nagyon friss videó pedig mindent kimaxol, ami a meglepetés és a cukiskodás kulcsszavakat járja körül, és bizony olyan tartalom, amit mindenki úgy néz és fogyaszt, hogy közben megjelenik egy kis mosoly a szája szegletében.

De mégis miről van szó pontosan? 

Videó készült arról, hogy Vilmos bizony felborítja a királyi rutint, és egy olyan helyen jelenik meg váratlanul, amelyre az alattvalók vagy éppen a turisták nem igaz számítottak, és elképesztő reakciók születtek akkor, amikor Vilmos egy Food Truckból hamburgert kínált az éhes vásárlóknak. Videó is készült a nem mindennapi eseményről Nagy-Britanniában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás