promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenneggert nőnek öltöztették, ezen a videón röhögnek milliók az interneten
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A videó, amely túlmegy minden határon, de közben nagyon is jól áll Arnold Schwarzeneggernek.

Arnold Schwarzenegger megtestesíti azt, ami a nyolcvanas és kilencvenes években a hollywoodi akcióhőst jelenetette, az izomépítő osztrák elképesztő karriert tudhat maga mögött, úgy lett a világ egyi kleghíresebb színésze, hogy amerikába érve alig tudott például angolul, így pedig a filmezéssel a legelején nagyon sok baja akadt. Majd szépen alssan felépítette magát, és olyan hírnévre tett szert, amellyel kevesen büszkélkedhetnek a világon. A Netflix nem is olyan régen kiadott vele kapcsolatban egy pár részből álló doukemntumfilmet, amelyben nyomon követhetjük a Terminátor és a Feláldozhatók-filmek sztárjának életét.

Többek között pedig olyan képsorokat is láthatunk, amelyeket máshol eddig nem. Arnold Sylvester Stallonéval fennálló barátságáról is sokat mesél a filmben.

Arnold Schwarzenegger persze az akcióshős figurája mellett még elképesztően sok, limonádé könnyedségű szerepben is feltűnt az évek alatt, lehet említeni az Ikrek című filmet, vagy éppen az Ovizsarut, ám olyan szerepben sehol nem láthattuk őt, mint amilyen szerepben feltűnt nemrégiben a digitálsi technológia által átalakított kisfilmben. A felvételek szenzációsak, a kis filmrészletben Dorothy Gale szerepébe kerül az Óz, a csodák csodája című 1939-es filmben, és felcsendül az ikonikus dal is persze azonnal. Persze mindez csak káprpzat, számítógépes technológia által keltett vicces megtévesztés, ennek ellenére imádni fogjátok.

A felvételek nagyon jól meg vannak csinálva, igazi zseni volt Brian Monarch, aki ezt átalakította:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás