promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar tévétörténelmi pillanat, amin egy emberként döbbentek meg a nézők - amikor ez adásba került, senki sem értette, mi történik
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy fenomenális és szinte klasszikusnak számító videót mutatunk nektek, garantált a kikapcsolódás, ha megnézitek.

Minden nemzetnek megvannak a saját maga vicces (vagy annak gondolt), örök klasszikus poénvideói. Én most egy kis nosztalgiázásra hívlak titeket, merüljünk el együtt abban a néhány felejthetetlen pillanatban (néha nem is igazán pillanatokról van szó) ami magyar nézők tízezreit szegezte a képernyő és szolgált utána napokig, hetekig, vagy ahogy látjátok évekig beszédtémául.

Ha csak néhány címszóban kellene leírnom a cikk tartalmát, akkor is biztosan mindenki tudná, mire gondolok, bár reméljük, azért tudunk újat is mutatni a videóval.

Emlékeztek például a tyúkólba elbújt rablóra, aki állítása szerint az édesanyját kereste ott, majd mielőtt a rendőrök megtalálták, fejberúgta egy ló? Esetleg a démonok által megszállt Ferikére? Vagy esetleg a feminizmus és a nők nagy tisztelőjére, aki tudományos szakértelemmel elmondta, hogy minden nő micsoda?

Azonban számomra újdonságot is tartogatott a lenti videó:

Sosem láttam még például azt a szerencsétlen sportriporter lányt sem, aki sajnos azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van, de némi dadogás után el is engedte az egészet. Vagy azt a dolgára éppen siető fiút, akit jogosítvány nélkül kaptak el a rendőrök és hihetetlen higgadtsággal válaszolt a hatóság kérdéseire.

A fára ragadt Pókember is meglepően érintett, aki szintén a rendőrökkel próbált tárgyalni, cáfolhatatlan érvekkel felvértezve. A végére pedig az egész összefoglalójaként egy csodálatos televizíós tömegverekedés került, amely méltó az összeállítás színvonalához.

A videót itt tudjátok megnézni, érdemes teljesen végiggörgetni és hol nosztalgiázni, hol pedig meglepődni, remélem kellemes szórakozás lesz nektek:

Van olyan jelenet ami kimaradt? Nektek melyik volt a kedvenc brutálkínos pillanatotok tévés adásokból? Ha találtok róla videót nyugodtan dobjátok be, mi is szeretünk a szerkesztőségnél szórakozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás