promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai döntést hozott III. Károly, ezzel végleg megpecsételődött, újabb fordulatot vesz minden?
Borítókép:  Hugo Burnand / The Royal Family / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt napban fordulatos hírek jöttek a királyi család háza tájáról.

Az elmúlt időszakban nagyon sok hír röeppent fel mindenfélével kapcsolatban a brit királyi családban. ám végül a legtöbb dolgot cáfolták. Sőt, nagyon sok érdekességeket, a múltba vesző dolgot is megtudhattunk Harry herceggel kapcsolatban, aki éppen egy per keretében képviseli az "igazságot" a bulvársajtó egy bizonyos részével szemben. Legutóbb például a sussexi herceg arra a régi pletykára is csattanós választ adott, hogy ki lehet az igazi apja.

Folyamatosan hallani lehet arról, hogy III. Károly király és Harry herceg békülni kezd, az apa és a fia újra jól érzi magát együtt, majd egy-egy új hír ismét más kontextusba hozza a történetet. A mostani hétvége más lesz, mint a többi, hiszen ezen a hétvégén ünnaplik igazából a király szülinapját, úgy is hívják ezt az ünnepséget, mint a Trooping the Colour parádé.

Ez egy ünnep, a mindenkori brit uralkodó szülinapja, amely nem veszi számításba hogya valójában mikor is született az adott király.

III. Károly amúgy visszahoz egy régi hagyományt, újra lóháton jelenik majd meg az ünnepségen, 37 éve már hintón utazott őfelsége, II. Erzsébet, Károly pedig most visszaül a lóra. Ezzel kapcsolatban jött a drámai hír, hogy III. Károly drámai döntést hozhatott, és a ceremóniára nem hívják meg Meghan Markle-t és Harry herceget, így nem lesznek ott ezen a fontos ünepségen. A hírről amúgy a Joy is beszámolt, ők még idéznek is egy külföldi lapot, amely ízt írja, hogy ez az állapot jelenleg a kapcsolatok állapotát mutatja. Pedig fontos időpont ez a királynál,

hiszen ez lesz az első ilyen ünnepség, ahol már koronázott királyként fog részt venni

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás