promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Német nyelven vezette az X-Faktort Istenes Bence, itt vannak az elfeledett videók, amelyeket mindig is látni szerettél volna
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem is volt olyan rég, hogy Istenes Bence vezette a német X-faktort, de lehet, hogy nem láttál róla még videót.​

Az X-Faktor a világ egyik leghíresebb műsora, amely rengeteg országban mutatkozott már be az évek alatt, kis hazánkban, Magyarországon is elképesztő sikereket zsebelt be az évek alatt, és meghatározó sztárokat nevelt ki. Nagyon sok tehetséget itt ismert meg az ország, akik közül nagyon sokan még most is színpadon vannak. A műsor kimondott célja az volt, hogy popsztárokat neveljen ki, új lendületet adjon egy-egy ország popkulturális életének. Nagyon sok mai sztár is innen került ki Magyarországon, de arról már megeshet, hogy elfeledkeztünk, hogy bizony innen jöttek, itt ismerhettük meg őket.

Sőt, az X-Faktor zsűrije is adott nekünk olyan sztárokat, akiket itthon, Magyarországon kevésbé ismertek korábban, ilyen például az elbűvölő szépségű énekesnő, Herceg Erika is.

Kevesen tudják azt is, hogy Istenes Bence, az RTL klub egyik tehetséges műsorvezetője, aki a YouTube-on is vezet egy nagyon sikeres műsort, az IstenEst-et, korábban Németországban élt, így pedig nagyon jól beszél németül. Fiatalkoráról már számtalan műsorban beszámolt. És pár évvel ezelőtt ő volt a német X-Faktor műsorvezetője, tehát egész Németország ismerte a nevét. Erről is nagyon sok cikk jelent meg korábban, ám talán videókat nagyon kevesen néztek a műsorról, pedig bizony a YouTube-on számtalan megtalálható belőle.

Istenes Bence nagyon otthonosan érezte magát a műsorban, hiszen Magyarországon is bemutatkozott már előtte az X-Faktorban, nagyon profin vezette Németországban is a műsort, és imádták is a nézők, a zsűri és a játékosok is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás