promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit keres országunk zászlaja Terence Hill híres filmjében? A válasz egyszerre meglepő és vicces
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Te is észrevetted már a trikolor zászlónkat Terence Hill filmjében?

Bud Spencer és Terence Hill filmjeiben nagyon sok érdekes apróságot lehet észrevenni, ám ezek sokszor annyira jelentéktelen dolgok, hogy az ember hiába látja 30-adszorra ezeket az örökzöld alkotásokat, rejtve tudnak maradni a szem elől.

Olvasóinktól többször kaptunk már leveleket arra vonatkozóan, hogy ők milyen bakikat szúrtak ki a legendás pofonosztók egy-egy filmjében, ám ezek eddig mindig a közös produkciókra vonatkoztak.

Most viszont egy olyan filmes bakit vett észre az egyik szemfüles rajongó, ami Terence Hill egyik önálló alkotásában, a Don Camillóban látható. Ez az olasz vígjáték az 1952-es Don Camillo kis világa modern feldolgozásaként készült,

aminek nemcsak főszereplője, de rendezője és producere is Hill volt.

Magyarországon három szinkronos változat készült ehhez a filmhez: az elsőt 1995. június 12-én adták ki VHS-en, a másodikat 2001. december 30-án vetítették a TV2-n, a harmadikat pedig az M2 sugározta 2006. december 26-án (mindhárom szinkronverzióban Ujréti László volt Terence Hill hangja).

Ebben a filmben vett észre egy igen izgalmas bakit a Promotions egyik olvasója.

Az egyik jelenetben véletlenül fordítva lógatták le az olasz zászlót az erkélyről, így az ebben a formában Magyarország trikolor zászlaját mintázza - hiszen ha itthon megnézünk egy lelógatott zászlót bármelyik épületen, akkor mindig balról jobbra van a piros-fehér-zöld.

Ez egy nagyon aranyos baki, amit talán a legtöbb magyar rajongó eddig észre sem vett:

Ha ti észrevettetek valamilyen bakit vagy hibát az egyik kedvenc filmetekben, és megosztanátok velünk, küldjétek el az info@promotions.hu e-mail címre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás