promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen baki a Kincs, ami nincs-ben, ilyen röhejes hibát még egyik pofonosztós filmben sem szúrtak ki
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szörnyen kellemetlen bakit szúrtak ki Bud Spencer és Terence Hill egyik leghíresebb filmjében.

Az elmúlt hónapokban egyre több bakit szúrnak ki a magyarországi rajongók Bud Spencer és Terence Hill legendás filmjeiben. Korábban egy komoly dramaturgiai hibát találtak az És megint dühbe jövünk-ben, majd ugyanúgy kínos bakit vettek észre a Kincs, ami nincs-ben.

Utóbbival kapcsolatban egyébként nagyon sok érdekességet is találni az interneten. Azt tudtátok például, hogy állítólag létezik egy soha nem látott jelenete, ami megválaszolta volna a film egyik legfontosabb kérdését? Sajnos ez mégsem került bele a kész produkcióba, pedig biztos sokaknak tetszett volna.

A magyarországi rajongói csoportban most ismét találtak egy igen kellemetlen bakit - ismételten a Kincs, ami nincs-ben. Ugyebár a sztori szerint Bud Spencer és Terence Hill karaktere egy lakatlan szigeten köt, amiről hamar bebizonyosodik, hogy kicsit sem lakatlan. Nemcsak a helyi törzs tagjai lakják, de itt ragadt egy japán katona is, Kamasuka, aki a háború óta védelmezi a kis erődítményét.

Maga a sziget viszont több ezer mérföldre van bármelyik parttól, szóval nem járnak arra csak úgy hajók; kivéve, ha a filmet Florida szigetvárosában, Key Biscane szigetén forgatták, ahol azért előfordul, hogy vitorlások köröznek. Így történhetett, hogy a Kincs, ami nincs egyik jelenetébe bekerült egy indokolatlan hajó: mikor Charlie és Alan a japán tankkal mennek a szigeten, a háttérben jól látható egy fehér hajó a vízen.

Ez azonban még semmi: a magyar rajongók egy jeleneten belül rögtön két bakit is felfedeztek. A hajó mellett kiszúrtak egy villanyoszlopot is, aminek nem kéne ott lennie egy "lakatlan", vagy legalábbis egy primitív törzs által lakott szigeten.

(Fotó: Facebook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás