promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Terence Hill magyar hangja, aki visszautasította a pofonosztó egyik körberajongott filmjét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ujréti László csak egyetlen Terence Hill-filmet utasított vissza, azt is elmondta, miért. Így néz ki a születésnapos pofonosztó magyar hangja.

Ha Terence Hill magyar hangjára gondolunk, azonnal Ujréti László jut eszünkbe. Nem csoda, hiszen a Jászai Mari-díjas színművész összesen 28 produkcióban szinkronizálta a legendás pofonosztó számos karakterét, de nem szabad elfelejteni, hogy Szersén Gyula, Rátóti Zoltán, és Zana József is kölcsönözte már Hill hangját.

A Mario Girotti néven született olasz színész március 29-én töltötte be a 84. életévét, születésnapja alkalmából pedig úgy döntöttünk, megismertetjük veletek azt a magyar művészt, aki mindössze 4 évvel fiatalabb az ünnepeltnél. Ujréti László először az Isten megbocsát, én nem című örökzöld filmben szinkronizálta Terence Hill-t, és azóta is az ő hangján szólal meg magyarul a hazánkban is hatalmas rajongótáborral rendelkező színész.

Néhány éve Ujréti egy interjúban beszélt arról, hogy annak idején visszautasította Terence Hill egyik filmjének szinkronizálását, de aztán mégis elvállalta, miután valaki meggyőzte őt. Az alábbi, 8 perces videóban nagyon sok érdekességet mesél el a művész arról, milyen volt Terence Hill-t szinkronizálni, de olyan információkat is megoszt, amiket talán a magyarországi rajongók nem is tudtak.

Ujréti László legutóbb A nevem: Thomas-ban szinkronizálta a pofonosztót, de nemrég híre ment, hogy a színész újabb westernfilmbe vág bele, amiben ismét Trinity-t fogja játszani. Reméljük, hogy ennek a produkciónak a magyar változatában is Ujréti László fogja majd kölcsönözni Terence Hill hangját, hiszen Az ördög jobb és bal keze 1. és 2. részében is ő szinkronizálta Trinity-t.

Most pedig hallgassatok meg egy rövid részletet a Nyomás utána című filmből, amihez két szinkron is készült Magyarországon. Ebben összevethetitek, hogy hogyan szinkronizálta Terence Hill-t Szersén Gyula, majd Ujréti László. Bud Spencer magyar hangja pedig először Vajda László volt, majd 1993-ban vette át Bujtor István.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás