promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ritkán látott képek kerültek elő Bud Spencerről és Terence Hillről, a magyar rajongók még nem láthatták így a pofonosztókat
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezek a különleges fotók eddig rejtve maradtak a magyar rajongók előtt, ritkán láthattuk így Bud Spencert és Terence Hillt.

Jövőre lesz 50 éve, hogy bemutatták Olaszországban Bud Spencer és Terence Hill egyik leghíresebb és legnépszerűbb közös filmjét a Különben dühbe jövünk-et. Az 1974-es örökzöld alkotás volt a legendás pofonosztók első olyan közös filmje, amit a magyarországi mozikban is vetítettek. Annak idején óriási siker volt kis hazánkban, hosszú hetekig telt házakkal adták a hazai filmszínházakban.

Bár akkoriban csak feliratos verzióban lehetett látni, az első magyar szinkronra 1982-ig kellett várni. Ebben a verzióban Bujtor István volt Bud Spencer hangja, míg a 2000-ben készült, új szinkronváltozatban már Kránitz Lajos. Terence Hillnek mindkét változatban Ujréti László kölcsönözte a hangját.

Most a közelgő, jubileumi évforduló miatt egy rajongó megálmodott egy igazán különleges LEGO-szettet, ami a magyar Spencer & Hill-rajongók is imádni fognak. Ben műhelye igen részletgazdagon lett megtervezve: a készletben benne van a Ben és Kid karaktereiről mintázott figurák mellett Jeremiás, a Főnök, a Doki, és Paganini is. Emellett Kid lakókocsija és a sárga tetős, piros buggy is helyet kapott a szettben.

Persze ezt a LEGO-t még nem lehet megvásárolni, még csak a LEGO Ideas szekcióban található meg. Az, hogy majd egyszer a boltok polcaira kerülhessen, egy szavazás fog dönteni, ami 2024 novemberében zárul le. 10 ezer támogató kattintást kell elérnie egy kivitelezésre váró szettnek elérnie ahhoz, hogy a cég gyártásba kezdjen. Jelenleg 1560 szavazaton áll a Különben dühbe jövünk-szetten, de bőven van még idő ahhoz, hogy elérje a kitűzött célt. Aki szeretné egy szavazattal támogatni a szettet, IDE kattintva teheti meg - miután regisztrált és kétszer kattintott az oldalon (teljesen ingyen).

(Fotó: LEGO Ideas)

Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek forgatásáról nagyon ritkán kerülnek elő kulisszafotók, de néhány külföldi csoportban többször is posztoltak ilyeneket. A magyar rajongók közül csak nagyon kevesen láthatták ezeket, ezért mi most egy csokorba szedtünk nektek néhányat, hiszen így egy olyan oldalról is belenézhettek a pofonosztók alkotásaiba, ahogy eddig talán soha.

Íme néhány ritkán látható forgatási kép Bud Spencer és Terence Hill valamelyik filmjéből! Az elsőt talán mindenki fel tudja ismerni, hogy a Különben dühbe jövünk-ből van, de a többit próbáljátok meg kitalálni, hogy vajon melyik pofonosztós produkció forgatásán készült.

(Fotók: Facebook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás