promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Julia Roberts unokahúga átlátszó bugyira vetkőzött, és ez az észveszejtő videó központi alkotóeleme egy filmnek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szenzációs testű Emma Roberts rengeteg filmben feltűnik bugyis jelenetben.​

Julia Robert a világ egyik legismertebb színésze, akiért a fél világ valószínűleg a világtörténelem egyik legjobb romantikus vígjátékában, a Micsoda nő! című filmben nyújtott szerepe után rajong, ahol a pimaszul jóképű Richard Gere-rel alkotott lenyűgöző párost. De azt például kevesen tudják, hogy a Robert-família igazi csúcsszínészek famíliája. Julia Robert testvére si színész, aki elképesztően sok filmben szerepelt, bár valószínűleg nem tudjátok, hogy ő Julia Robert testvére. Ő Eric Roberts, aki nagyon sok filmben játssza a gonosz figurát.

A család másik legismertebb tagja Emma Roberts, aki Julia unokahúga, és valószínűleg van köztük annyi hasonlóság, hogy meg merjétek kockáztatni a neve hallatán azt a kérdést, hogy ő vajon rokona Juliának? Emma Roberts amúgy Eric lánya, aki idén lesz 32 éves. Elsősorban pedig limonádé könnyedségű vígjátékokban láthatjuk őt, ilyen például a Vadócka című film, vagy a Családi üzelmek címre hallgató alkotás,

de itt van a Netflix egyik nagy gurítása, a 2020-as alkalmi randevú.

A gyönyörű színésznő pedig nagyon sokszor megválik a ruháitól is a filmekben, konkrétan a Nerve című 2016-os alkotásban, amely Magyarországon az Idegpálya címet kapta, Dave Franco-val van egy olyan bő 10 perces jelenetük, amikor fehérneműben menekülnek.

De az internet szavazott korábban, és a YouTube-on is ez a legtöbbet pörgetett fehérneműs videó vele, amikor a Scream Queens című horrorsorozatban átlátszó fehérneműre vetközik. A sorozat amúgy két évadot élt meg, és egyetemi lányok kalandjairól szól. rejtélyes sztorikkal és kalandokkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás