promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csücsörítő szájú ősz úr: Így néz ki 78 évesen a Rendőrakadémia-filmek főgonosza, Harris hadnagy
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a zseniális és kicsinyes főgonosz a Rendőrkakadémiából.

A Rendőrakadémia saga a világ egyik legismertebb vígjáték filmsorozata, amely generációkat nevettetett meg az évtizedek alatt. Az első részt, a széria legelső darabját, a klasszikus filmet még 1984-ben mutatták be az Amerikai Egyesült Államokban. A későbbiekben ehhez még érkezett hat folytatás is. A filmek legikonikusabb szereplője Steve Guttenberg, aki a széria után is számos egyéb, nagysikerű filmben szerepelt.

De valószínűleg, hogy rajta kívül, akit leginkább ismerünk Magyarországon is, az bizony Harris hadnagy, azaz G. W. Bailey, aki szinte az összes részben megpróbálta átevenni az Akadémia irányítását, és bizon rengeteg mókás szituációt eredményeztek az akciói. Igazából ő volt a főgonosz, bár egy vígjátékban igazán nehéz ilyen szerepet kiosztani, ő volt az, aki miatt egy rakat kalamajkába keveredtek a rendőrakadémia tanulói, a későbbi rendőrök.

Thaddeus Harrist amúgy a magyar változatban Reviczky Gábor szinkronizálta zseniálisan. G. W. Bailey amúgy a hetvenes és nyolcvanas években rengeteg filmben szerepelt, amely számunkra is ismerős lehet. Többek között játszott a M.A.S.H című alkotásban is. Ami érdekes vele kapcsolatban, hogy nagyon sokáig színházakban játszott az ikonikus szerepek előtt, és hogy milyen a sors keze, már a legelső szerepébe is, amelyben komolyan hírnévre tett szert, igazából rendőrszerepbe bújt. A 2020-as évekre jobbára apró szerepekben látható csupán sorozatokban.

A sorozat szereplői közül Steve Guttenberg például rendszeresen látható a médiában.

De Harris hadnagy csak nagyon ritkán, ám most "nem tudott menekülni" a kamerák előll, íme nagyon friss képek G. W. Bailey-ről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás