promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
60 éves hagyománnyal szakít az Oscar-gála - Nem hiszed el, hogy min változtatnak idén
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyar idő szerint ma késő éjszaka adják át az Oscar-díjakat Hollywoodban, ahonnan érdekes hírek érkeztek a vörös szőnyegről.​

Arról a vörös szőnyegről, amely már több, mint hatvan éve érintetlen hagyományt képviselt a híres filmes gála alkalmai során. Ugyanis a szervezők azt találták ki, hogy a sztárok "hadserege" idén nem a vörös színen fog taposni. A Dolby színház elé megejtett bevonuláshoz ugyanis a pezsgőszínt találták idénre a legmegfelelőbbnek. Természetesen a kommentelgető kritikusok máris megtaláltak az Amerikai Filmakadémiát ez ügyben, és sorra záporoznak a neten a beszólások. Egyesek szerint szimpla bézsről van szó, míg mások egyenesen azt állítják, hogy a bolhapiacon lehet hasonló, naptól kifakult posztókat találni pár dolcsis áron. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy a vörös szőnyeges bevonulás hagyományával végleg szakítani kíván-e a mindig is élenjáró Hollywoodi divat diktátum, de állítólag szó sincs tervezési bakiról. A hivatalos közlemény szerint a fényviszonyok miatt lett ez a szín kiválasztva, lévén idén még viszonylag világosban, naplemente nélkül kezdődik a színészóriások bevonulása a Dolby színházba. 

Szó se róla, számunkra szinte teljesen mindegy lesz, lévén Magyarországon már bőven éjszaka lesz, mikor elkezdődik a 95. Oscar-gála. Egészen pontosan 23:30 órakor kezdődik a show a műsorvezető-komikus Jimmy Kimmel vezetésével. Viszont sajnálatos módon csak azok fogják hazánkban élvezni az exkluzív közvetítést, akik rendelkeznek Disney+ előfizetéssel. 

Érdekesség, hogy már kiosztották az idei "anti Oscarokat", vagyis az Arany Málnákat is. A legrosszabb film az Akadémia által is jelölt Ana de Armas fémjelezte Szöszi lett. A legtöbb málnát mégsem a Marilyn Monroe életéről szóló mozi kapta, hanem az egyre rosszabb partinak tűnő Jared Leto féle képregényes bukta, vagyis a Morbius. Sajnos Tom Hanks is bezsebelte élete első Arany Málnáját, melyet az Elvis-ben nyújtott alakításával érdemelt ki. Bár mi sokkal jobban haragudtunk rá a Pinokkió miatt..

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás