promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa átlátszó ruhája a bugyi helyén nagyon feltűnő, íme a fotó, amiért rajong a férfivilág
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek a képek letarolták rendesen az internetet.

Se szeri és se száma azoknak a megjelenéseknek, amelyek Dua Lipa legutóbbi beöltözéses akcióját illeti. Nagyon nehéz ezt megfogalmazni, mivel lehet, hogy kivetkőzéses projekt volt inkább, egy dolog azonban nagyon tuti, hogy több tízmillió férfi látta azokat a fotókat, ahol a híres énekesnő testét csak egy kis, vékonyka fátyol takarja, a bugyi helyén pedig annyira feltűnő a bugyi, a melltartó helyén pedig annyira ki van emelve a melltartó, hogy milliók pirultak már bele.

Az átlátszó ruhák divatja amúgy évtizedekkel ezelőttre vezethető vissza, azt nem lehet pontosan tudni, hogy ki kezdte, ennek ellenére az elmúlt években megsokszorosodott azon sztárok száma, akik bizony még ezeket a vad ruhadarabokat is bevállalják, csakhogy rálicitáljanak "vetélytársaikra", így megkaparintva a fotósok, majd a köz figyelmét.

Dua Lipa nem most nevez először ebbe a versenybe, de most biztos, hogy nem volt párja a milánói divathét szőnyegein.

És amikor már azt hittük, hogy nem lehet szexibb fotót mutatni róla ebben az átlátszó ruhában, nem lehet olyan pózból megmutatni az énekesnő elképesztő alakját, akkor bizony Dua Lipa Instagram-oldala megint utat mutat nekünk. Mivel az énekesnő most még plusz fotókat is feltöltött magáról ebben a ruhakölteményben, a képeken barátaival szerepel, és persze elképesztő pózokban. A képek varázsát most éppen a felhőtlen természetesség adja meg.

Íme a fotók:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás