promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa olyan szexi bikinifelsőt visel, amely épphogy csak kitakarja mellbimbóját, de tangarész is sokat sejtet - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua az éjszaka folyamán az Instagramon osztott meg egy sor képet, amelyeken egy igazán egyedi bikiniben lazít a medence partján. Első pillantásra az tűnik fel leginkább, hogy milyen icipici a felsője...

Az énekesnő még mindig ontja a közösségi oldalára a nyaralós képeit, és legutóbbi bikinis fotója is inkább a közönségnek szól, mert praktikusnak semmiképpen nem nevezhető. A horgolt felsőrész egyébként sem tűnik kompatibilisnek a vízzel, de a mérete is éppen csak akkora, hogy az Instagram szabályzata még ne tiltsa le Dua Lipa posztját.

Ha jobban megnézzük, láthatjuk, hogy az olasz GCDS márkától származó horgolt stílus giccses mintákat tartalmaz, többek között virágot, marihuánalevelet és szivárványt a kosárkákon és a bugyikon. A márka honlapja szerint a mostanra már elfogyott bikininek a fenekén egy szerelmes szívecske is van - aranyos, nem?

Dua egy pár túlméretezett rózsaszín napszemüveggel, csillag alakú fülbevalókkal és technicolor egymásra rakott, vaskos karkötőkkel, nyakláncokkal és gyűrűkkel fejezte be a "szerelést". Igen, a kiegészítők majdnem olyan figyelemfelkeltőek, mint a bikinije, és őszintén szólva, az egész csak azért működik, mert... nos, passzol Dua stílusához.

Dua Lipa egyébként 1995. augusztus 22-én született Londonban, koszovói albán származású brit énekesnő, dalszerző és modell.

2014-ben leszerződött a Warner Bros. Recordshoz, és nem sokkal később megjelentette debütáló kislemezét, a New Love-ot. 2016 decemberében a The Fader című zenei magazin készített egy Lipáról szóló dokumentumfilmet See in Blue címmel.

Dua Lipa debütáló albuma 2017. júniusában jelent meg, amely hét kislemezt tartalmaz, köztük a Be the One és az IDGAF című dalokat, valamint a New Rules címűt, amely a hatodik helyig jutott az Egyesült Államokban. 2018 februárjában Dua Lipa két Brit Awards díjat nyert a legjobb szólóénekesnő kategóriában.

2018. áprilisában a skót Calvin Harrisszel közös duett kislemeze, a One Kiss a brit kislemezlista első helyére került. 2019. februárjában, a 61. Grammy-díjátadón Dua Lipa a legjobb új előadónak és a legjobb dance felvételnek járó díjat nyerte el az Electricity című kislemezért, amely az amerikai-brit Silk City1 duóval készült. Ő lett az első női előadó, aki egy évben öt jelölést kapott a Brit Awards-on 2018-ban.

2020-ban jelent meg második albuma, a Future Nostalgia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás