promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi megunta az egészet, váratlan döntést hozott a Szerencsekerék műsorvezetője
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi nem bírta tovább.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Kasza Tibi szembe találkozott a hasonmásával, Tomit ugyanis folyamatosan azzal "szekírozta" az édesanyja gyerekkorában, hogy úgy néz ki, mint a Crystal egykori frontembere.

Ez a hasonlóság aztán végigkísérte az egész adást, Kasza Tibi szemmel láthatóan nagyon örült volna, ha Tomival játszott volna a fődíj játékban: az egyik fordulóban mindent megtett azért, hogy kipréselje belőle a helyes megfejtést, a Folytasd a dalt! nevű magánhangzó játékban a világ legegyszerűbb dalát adta neki, amikor pedig kipörgette a zsákbamacskát, akkor látványosan arra buzdította, hogy a pénzösszeget válassza, de Tomi nem fogadta meg a tanácsot.

Rossz döntést hozott, hiszen a zsákbamcska alatt 1 millió forint lapult, ami egy komoly lökést adott volna a játékosnak, így viszont egy mini gofrisütővel gazdagodott.

A Szerencsekerék történetében egyébként még soha nem volt példa arra, hogy a műsorvezető egy ponton megunta volna a játékot, és lefeküdt volna a kerékre. Most pontosan ezt láthattuk a Folytasd a dalt!-nál, ugyanis Tomi a The Champs nevű zenekar örökzöld slágerét, az 1958-ban megjelent Tequilát kapta, amiben ugyebár mindössze egyetlen szót mondogat az énekes:

tequila.

Akik ismerik a dalt, tudhatják, hogy 52 másodpercet kell várni, mire eljutunk az első tequiláig. Addig a stúdióközönség, a játékosok, és a Szerencselány is türelmesen várt, de Kasza Tibi már annyira nem tudott magával mit kezdeni, hogy úgy döntött, lepihen egy kicsit a kerékre.

Sajnos a játékban Tomi így is elbukott, de utána egyfolytában "tequiláznia" kellett. Mi több, az egész adást ezzel a slágerrel zárták, miután az óriási mázlista hírében álló Ádám szinte teljesítmény nélkül jutott be a fődíj játékba, és veszítette el azt a pénzt, amit a NOX énekesnője, Péter Szabó Szilvia gyűjtött össze neki.

Pedig a feladvány nem volt nehéz, de Ádám annyira leblokkolt, hogy gyakorlatilag a helyes megfejtésen kívül mindent bemondott. Így aztán pénz, és tárgynyeremény nélkül távozott a stúdióból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás