promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baki a Szerencsekerékben: rákérdezés nélkül nullázták le a játékost?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy veszítette el a pénzét, hogy nem is mondott megfejtést?

A Szerencsekerék nézői minden adás után a műsor közösségi oldalán írnak kommenteket - reagálva ezzel az aktuális epizódban látottakra. A legtöbbször Kasza Tibi viselkedését és poénjait kifogásolják, de előfordul, amikor csalást vagy igazságtalanságot sejtenek a háttérben.

Utóbbira volt példa az is, amikor az egyik játékosnak véletlenül nem írták jóvá a 4. forduló egyik feladványa után, a helyes megfejtésért járó 200 ezer forintot.

Most viszont egy olyan szituációban gyanúsították meg a műsorvezetőt és a szerkesztőket, amihez fogható még nem volt példa a játékban. Keleti Andrea az egyik forduló során több mássalhangzót is sikeresen pörgetett ki, aztán úgy gondolta, hogy rákérdez a megfejtésre, de félúton elakadt, és nem is folytatta már. Természetesen azonnal lenullázták, hiszen a rossz megfejtésnek ez az ára.

A nézők szerint azonban Keleti Andrea nem is kérdezett rá a megfejtésre, csak hangosan gondolkodott, hiszen nem jelezte, hogy szeretné megfejteni a feladványt.

„De nem is mondta, hogy rákérdez. Csak hangosan gondolkodott. De ebben a műsorban minden lehetséges a mi nem fair...”

- írta felháborodva az egyik néző.

Kasza Tibi a  balul sikerült rákérdezés után ismertette a szabályzatot, amiben az áll, hogy ha valaki hangosan nekifut a feladvány megfejtésének, de nem mondja végig, vagy csak egy betűt is rossz helyre tesz, akkor abban a pillanatban elveszíti a forgatás lehetőségét, és a pénzét is. Persze lehet azt mondani, hogy Keleti Andrea nem jelezte, hogy megfejtené a feladványt, de a játék szabálya szerint ha a játékos már mondjuk "hangosan gondolkodva" elkezdi felolvasni a megfejtést, az már rákérdezésnek minősül akkor is, ha ő nem annak szánta.

Az elbukott forduló ellenére Keleti Andrea egy nagyon fordulatos 4. forduló után bekerült a fődíj játékba, de ott olyan sok betű hiányzott a feladványból, hogy nem tudta megfejteni. Így tehát pénznyeremény nélkül, két garantált nyereménnyel távozott a stúdióból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás