promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A galaxis őrzői sztárja összetörte a rajongók szívét, szomorú hírt közölt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók már évek óta Batman egyik ellenségének követelik, ám a Marvel és A galaxis őrzői karaktere után másra vágyik a korábbi pankrátor, Dave Bautista. Régebben már lenyilatkozta az amerikai színész, hogy szívesebben játszana komolyabb kihívást jelentő szerepeket, amelyek nem elsősorban az izomzatát és a türelmét dolgoztatják meg.

Az 54 esztendős sztár már korábban elárulta, hogy egyre öregebbnek érzi magát a képregényhősök világához, és bár imádja a stábot és James Gunn ezenfajta munkásságát, de nem kér többet Drax szerepéből. A volt pankrátor már tíz évvel ezelőtt, az első A galaxis őrzői film után is lenyilatkozta, hogy nagyon kevés türelme van ahhoz, hogy órákig sminkelgessék, mire elnyeri azt a kinézetet, amelyet karaktere tükröz a sikermoziban. 

Mostanra Bautista eljutott odáig, hogy már az erőnléti kihívás is nagy számára, illetve el kívánja kerülni az őrzőkbeli szerepével a beskatulyázást is. Ehhez kapcsolódott az a pletyka, hogy a mindig meg-megújuló DC filmesuniverzumban ő legyen az új Bane. A gonosztevő karakterét utoljára a Christian Bale-Christopher Nolan-féle Batman-trilógia záró részében Tom Hardy alakította emlékezetesen, de nem feltétlenül karakterhűen. 

A rajongók álma lett volna az, hogy Dave Bautista menjen Gunn barátja után a Warner-DC duóhoz, ám most a színész mindezt szertefoszlatta:

"Beszéltem Jamesszel erről, de úgy gondolom, hogy az irány, amely felé hajlik, teljesen újraindítja az egész univerzumot, a nulláról kezdi, fiatalabb és frissebb lesz. Azt hiszem, ezt is kell tennie. Azt gondolom, hogy a DC Univerzum újjáéledéséhez a nulláról kell kezdenie, és azt hiszem, fiatalabb színészekkel kell kezdenie. Újra kell tervezni a következő 15 évre, és nem hiszem, hogy ezt velem megtehetné. És ezt megértem. Azt is el kell mondanom, hogy ezt nagyra értékelem, mert nem akarok olyan karaktert játszani, akinek nem tudok igazságot szolgáltatni. Karrierem ezen a pontján nem hiszem, hogy többé igazságot szolgáltathatnék Bane-nek. Nem tudom, hogy bírnám-e a fizikai részét, és nem hiszem, hogy elég hosszú életem lenne ahhoz, hogy előre tervezzem az ilyen filmeket. Szóval nem hiszem, hogy én lennék-e a nekik kellő srác."

Azért Dave Bautista kedvelőinek sem kell szomorkodniuk. Az egyedi humorát Draxbe is átültető színészt éppen láthatjuk a moziban, mégpedig M. Night Shyamalan új horrorjában, az ígéretes Kopogás a kunyhóban egyik szerepében. Május 4-én pedig érkezik a magyar mozikba is A galaxis őrzői vol. 3., amely a tervek szerint lezárja Űrlordék történetét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás