promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könnyes búcsút ígér az utolsó Indiana Jones, és az utolsó A galaxis őrzői előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Digitálisan megfiatalított Harrison Forddal robbant be az utolsó Indiana Jones előzetese, de A galaxis őrzői 3-ba és az új Transformers filmbe is belenézhetünk.

December első napján fantasztikus előzeteseket kaptunk. Elsőként a vadonatúj Transformers-film előzetese debütált a YouTube-on, amit már idén be akart mutatni a Paramount, de aztán egy évvel elcsúsztatták a premierjét. A fenevadak kora a második olyan Transformers lesz, amit nem Michael Bay rendezett, és a 2018-as Űrdongó folytatásaként fog a mozikba kerülni.

A történet 1994-ben fog játszódni, amikor két régész egy ősi konflitus nyomaira bukkan New York Brooklyn negyedében. Ez a konfliktus szoros kapcsolatban áll a Maximalekkel, akik nem autókká vagy egyáb járművekké, hanem fenevadakká tudnak átalakulni. Őket vezeti Optimus Primal, aki felveszi a harcot a Scourge nevű trófeavadász által vezetett Terrorconokkal, de ez lesz az a film, amiben Optimus Fővezért eredettörténetét is megismerhetjük.

A Transformers: A fenevadak kora telis-tele lesz akciójelenetekkel, de az Űrdongóhoz hasonlóan biztos lesz lelke és mondanivalója is, és nem csak véget nem érő robbantgatásokról fog szólni. A 2023. június 8-án érkező film előzetesét rögtön magyar szinkronnal nézhetjük meg.

2023. május 4-én érkezik a mozikba A galaxis őrzői 3. része, amiben hőseink egy utolsó közös kalandra indulnak. A filmet ezúttal James Gunn rendezte, aki novembertől már a DC-univerzum mozgóképes útját fogja egyengetni. Előtte azonban még befejezte A galaxis őrzői ünnepi kiadását (ami már elérhető a Disney+-on), és az őrzők harmadik, egyben utolsó mozifilmjét.

A produkcióban láthatjuk végre Adam Warlock-ot, aki valószínűleg nem a történet főgonosza lesz, de Stakar Ogordként visszatér Sylvester Stallone, és az Ünnepi kiadásban bemutatkozott Cosmo, az űrkutya is. A film előzetese egy könnyes búcsút ígér, és biztosra vehetjük, hogy ezt a kalandot nem mindegyik őrző fogja túlélni.

Az egész világ izgatottan várja már az utolsó Indiana Jones-filmet, amivel Harrison Ford végleg leteszi a kalapot és az ostort, és örökre elköszön a legendás régészprofesszortól. Ez lesz az első Indy-produkció, amit nem Steven Spielberg rendez, helyette James Mangold ülhetett a rendezői székbe, és az első előzetes alapján úgy tűnik, igen jó munkát végzett.

Az Indiana Jones and the Dial of Destiny a nagy visszatérésekről és az egész franchise átöleléséről fog szólni, ugyanis - ahogy az előzetes le is lövi - újra láthatjuk majd Sallah-t, akit ezúttal is John Rhys-Davies alakít, ráadásul a film egyszerre fog játszódni a jelenben, és a 40-es években. Utóbbiból is kapunk egy kis ízelítőt, megnézhetjük, hogy sikerült a digitálisan visszafiatalított Harrison Ford, és összességében nincs okunk panaszra.

Az utolsó Indiana Jones 2023. június 29-én kerül a mozikba, szóval erős lesz a jövő nyári nyitány a filmek terén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás