promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dave Bautista Batman ellensége akart lenni, de nem jött össze neki
Borítókép:  Dave Bautista / Rodin Eckenroth / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A galaxis őrzői színésze, Dave Bautista bejelentette, hogy sajnos nem lett az övé egy ikonikus szerep, pedig mindent megtett azért, hogy borsot törjön Robert Pattinson orra alá az új Batman-filmben.

A DC-fanatikusok nagyon izgatottak voltak, mikor hivatalossá vált, hogy jön az új Batman, ráadásul a legutóbbi Majmok bolygója-filmek rendezőjétől, Matt Reevestől. Utána mondjuk hamar letört a lelkesedésük, mikor az Alkonyat-széria Edwardja, Robert Pattinson kapta a denevérember szerepét, de végül megbékéltek a dologgal, hiszen a készítők szerint iszonyatosan jó filmre számíthatunk.

A koronavírus-járvány miatt elhalasztották a bemutatót, és nem csupán ezzel a rossz hírrel kell szembesülniük a rajongóknak, ugyanis most a SlashFilm olyan dologról számolt be, ami biztos, hogy sok emberben fog kérdéseket felvetni.

A galaxis őrzői-filmek Drax nevű, közönségkedvenc karakterét alakító izompacsirtája, Dave Bautista nagyon próbálkozott, hogy övé legyen a hírhedt Bane szerepe, de sajnos nem jött össze neki.

Valószínűleg az volt a gond, hogy egy másik stúdiónál van, hiszen ő még most is aktívan Marveles, pedig volt már rá példa, hogy a DC-nél kötöttek ki ebből az istállóból – gondoljunk csak például Ben Affleckre, bár ő jóval a Daredevil után vállalta Batman szerepét.

Dave Bautista fizikuma bőven megvan Bane eljátszásához, ráadásul legutóbb 2012-ben Tom Hardy testesítette meg a karaktert A sötét lovag – Felemelkedés című filmben, szóval elég idő telt el ahhoz, hogy ismét a nagyvásznon láthassuk a figurát. A híresség azért elmondta, hogy mindent megtett, hogy övé legyen a szerep, de még az is lehet, hogy egyszerűen azért utasították vissza, mert benne se lesz a filmben Bane.

A The Batman jelen állás szerint 2021. október 1-jén érkezik a mozikba, és olyan színészek fognak szerepelni benne Robert Pattinson mellett, mint a Pingvint alakító Colin Farrell, az Alfredként tündöklő Andy Serkis, a Macskanő jelmezébe bújó Zoe Kravitz vagy a Rébuszként gonoszkodó Paul Dano.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás