promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Renit hátulról fűrészelték, Baukó Éva a szilikonmelleit domborította ki
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét eseménydús hetünk volt a pikáns anyagokat tekintve a Promotions.hu-n. VV Reni és VV Barna hancúrozott egy nagyot a nappaliban, Baukó Éva retro villantásáról is írtunk, valaki pedig magához nyúlt a VV-nappaliban. Emellett Varga Izabella idomait is megmutattuk, illetve felelevenítettük Dobó Kata ikonikus jelenetét is. 

Kezdjük a legelején, legolvasottabb pajzán anyagunkkal. VV Reni és VV Barna már nem először esnek egymásnak, azonban a nappaliban, gyakorlatilag mindenki szeme előtt még ők sem huncutkodtak. Hátulról támadja be Barni Renit, miközben az egyik pillanatban VV Piros is befeküdt melléjük. Az aktustól még a mikrofonok is kiakadtak. 

A TV2 felrakott egy jelenetett, amelyben Baukó Éva váratlanul megvillantja szilikonmelleit. Szóba került az 1980-as évek szupersztárja, Samantha Fox, ez pedig arra inspirálta Évát, hogy ő is megmutassa kebleit. Till Attila és Majka is meglehetősen lefagyott az esettől.

A Való Világ 11. szériájának villájában nem szűkölködünk az erotikus jelenetekben, majdnem minden egyes napra jut egy kufircolás, vagy szexi jelenet. Ezúttal VV Rico döntött úgy, hogy könnyít magán, miközben VV Barna és VV Reni egymásnak estek. 

A Barátok közt rajongói biztonsan emlékeznek Varga Izabellára, aki dr. Balogh Nóra ügyvédet alakította a népszerű műsorban. Izabellát manapság nem igazán láthatjuk a tévéképernyőn, azonban közösségi média oldalain rendre megoszt tartalmakat. Most is így tett, méghozzá fehérneműben mutatta meg formás idomait. 

A miniszter félrelép című filmet 25 évvel ezelőtt mutatták meg, a mai napig az egyik legikonikusabb magyar filmről van szó. Talán kevesen emlékeznek arra, de Dobó Kata megvillantotta formás kebleit az egyik jelenetben, aminek hatására a fél ország szerelmes lett belé. Ha van kedved egy kicsit nosztalgiázni, kattints az alábbi cikkre. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás