promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Izabella tangabugyiban pózolt a magyaroknak, 49 évesen is csúcsbombázó a Barátok közt sztárja
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 49 éves Varga Izabella tangában állt ki a rajongói elé.

Mióta véget ért a magyarok egyik kedvenc sorozata, a Barátok közt, jóval ritkábban látjuk kedvenc színészeinket. A dr. Balogh Nóra ügyvédet alakító Varga Izabella is teljesen eltűnt a képernyőről, pedig őt is biztos sokan megnéznék egy reality-ben vagy egy showműsorban.

A 49 éves színésznő ugyanakkor fent van a közösségi médián, tehát aki tudni szeretné, mi történik vele a Barátok közt után, azok bármikor bekövethetik őt. Varga Izabella ritkán oszt meg pikáns tartalmakat, de hébe-hóba csak becsúszik egy-egy szexi fotó, aminek biztos sok férfi rajongója örül. Most is ilyen képet tett közzé, amin lila tangabugyiban és melltartóban pózol.

A kommentszekciót szó szerint ellepték a dicsérő, bókoló hozzászólások: volt, aki megjegyezte, hogy ezt a látványt már nem fogja elbírni a szíve, ezért inkább bevesz egy gyógyszert; de olyan is akadt, aki Izabella kockás hasát dicsérte.

A színésznő persze nem csak egy képet osztott meg, a lila fehérneműs mellett még egy világosabb szettről is posztolt: ezen már krémszínű melltartót visel, és bár nem látszik, de valószínűleg a bugyi is egy hozzá passzoló darab.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás