promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrület: egy villalakó saját magát kényeztette a nappali közepén, és ő valószínűleg egyedül is fog maradni
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ új szériájában VV Rico és VV Barna is hozza a formáját: előbbi VV Anitát akarja meghódítani, míg VV Barna most VV Krisztire csapott le.

A Való Világ 11-ben kicsit megváltoztak az erőviszonyok az első párbaj óta. VV Melina, akit eddig a többi játékos szürke kisegérnek tartott, egyre jobban kibontakozik. Ráadásul kezd fellobbanni a szerelem is közte, valamint VV Dani között. Bár még nagyon az elején jár a kapcsolat, azonban kezdetét vette a „páros hét”, ami segíthet ezen.

A fiú villalakóknak kellett választaniuk egy lányt, akivel az egész hetet együtt töltik. Érdekes módon VV Barna nem VV Piros, valamint VV Reni mellett tette le a voksát, akikkel mindig játszadozik. Utóbbi csalódott is volt, mivel szívesen megismerte volna a villa dzsigolóját még jobban. Nincs mit tenni, az ő kapcsolatuk úgy néz ki a szexre épül. Ezt a múltkori nyilvános szeretkezésükkel be is bizonyították.

VV Barna ezt a hetet VV Krisztivel tölti, és persze a villafiú igyekszik is közel kerülni a lányhoz, amennyire csak tud. A párok egy romantikus vacsora keretein belül ismerkedtek egymással. VV Anita már a randi elején leszögezte, hogy nem lesz köztük semmi VV Ricóval, VV Melina és VV Dani között feszültség alakult ki bizalmatlanság miatt, VV Sajti és VV Bibi taktikai megbeszélést tartottak, amit VV Piros kihallgatott.

Szegény VV Reninek - aki a páros hétből kimarad - a felszolgáló szerepe jutott. Ez persze még nem azt jelenti, hogy VV Barna nem fog rá lecsapni valamikor egy menetre.

VV Rico akármennyire is teper, továbbra is a Való Világ 11 egyik legérdekesebb figurája marad, akivel VV Anita valóban csak a játék miatt beszélget. Mi a problémája a lánynak VV Ricóval? Nos, ő az a villalakó, aki ha úgy van kedve, akkor a nappali kellős közepén elkezd magához nyúlni, de az is előfordul, hogy meztelenül mászkál.

Ez persze még nem tudja lepipálni azt, hogy VV Barna és VV Reni a nappaliban estek egymásnak, ráadásul úgy, hogy még VV Piros is odaült közéjük.

Mivel VV Anita betegen ébredt a villában, VV Rico gondolt egyet, és egy gyógyító teával lepte meg a lányt. Azért a furcsaságok mellett van neki kedves oldala is. VV Sajti ettől függetlenül rákérdezett, hogy VV Rico beleköpött-e, mivel nála nem lehet tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás