promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika ismét vetkőzni akar, hihetetlen videó jelent meg a csinos mentorról
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika nem akármilyen felkérést vállalt el, és ez még csak a kezdet.

Az Ukrajnában hatalmas sztárnak számító, nemzetközileg is ismert énekesnő, Herceg Erika az X-Faktoros, látványos, nagy port kavaró kiakadásai ellenére is pillanatok alatt meghódította a magyarokat az ellenállhatatlanul nőies kisugárzásával, elképesztően csábító megjelenésével – legalábbis erre utal az, hogy nálunk is rengetegen voltak kíváncsiak a dögös mentornő egykori pucér fotóira.

Herceg Erika állítólag már az esküvőjére készül a rejtélyes párjával, szóval nagy boldogságban telnek a napjai az X-Faktor fináléja után is, nemrég pedig egy igazán különleges felkérést vállalt el. Egy vászonból készült ruhába bújt, majd hagyta, hogy egy bevásárlóközpont közepén, mindenki szeme láttára egy igazi műalkotást varázsoljanak rá, mintha egy élő festmény lenne – közben pedig olyasmit mondott, amivel rögtön felforrósította a hangulatot.

„Következő alkalommal majdnem meztelenül majd kiállok, és akkor úgy fogtok rám festeni”

– mondta Herceg Erika, aki ezek szerint egyáltalán nem riad meg attól a gondolattól, hogy ismét pucéran álljon a kamerák elé.

A ruhát Oláh Zsigmond, vagyis Ziggi tervezte, és PAF volt a művész, aki az egyik saját alkotásából kreativitást merítve készítette el a ruhakölteményre a művét, amit Herceg Erika jelenléte és kisugárzása csak feljebb emelt. A ruha majd kiállításra kerül, és úgy tűnik, hogy a híresség szívesen vállalna még hasonló felkéréseket még akkor is, ha egy kicsit merészebb dologról van szó.

Itt lehet megnézni a videót arról, hogyan vált Herceg Erika ruhája igazi műalkotássá:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás