promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már Herceg Erika meztelen képeit?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az internet nem felejt.

Herceg Erika már az X-faktor történetének 6. női mentora, akiről egyelőre elég megosztó véleménnyel vannak a nézők. Vannak, akik szerint egy gyönyörű és tehetséges énekesnő, míg mások szerint egy rendkívül idegesítő és kiállhatatlan stílusú személy, aki szereti produkálni magát.

Való igaz, Erika többször is komoly vitába szállt már mentortársaival, előfordult, hogy a helyzet odáig fajult, hogy az ukrajnai magyar énekesnő jobbnak látta, ha kivonul a stúdióból és kiengedi a gőzt.

Nem tudni, mi várható még a folytatásban, hiszen a mentorházban is gyakran előfordul, hogy a zsűritagok egymásnak feszülnek; korábban ByeAlex és Puskás-Dallos Bogi között volt egy nagyon heves vita, ami miatt le is kellett állítani a forgatást, mert Bogi nem volt hajlandó visszamenni a többiekhez. Hogy Erika is fog-e hasonló szituációba kerülni, az hétvégén kiderül, viszont jó, ha az X-faktor nézői már most tudnak róla, hogy ezen a héten szombaton és vasárnap este is lesz adás, szóval aki az X-faktort és a Sztárban sztár leszek-et is nézi, az már most dilemmázhat azon, hogy melyiket nézze vasárnap.

Herceg Erikának elképesztően jó alakja van, formás melleit már többször is megvillantotta a műsorban, de korábban ennél jóval többet is megmutatott magából. 10 évvel ezelőtt ugyanis meztelen fotók készültek róla az orosz és az ukrán Playboy-magazinban is, de elmondása szerint legszívesebben kitörölné ezt az időszakot az életéből.

„Az a fotózás 2012-ben történt, mielőtt beléptem az együttesbe. Akkor az nagyon nagy szám volt, beindította a karrierem, de ma már nem biztos, hogy vállalnám. Nem szívesen nézem vissza azokat a fotókat, ha lehetne, ezt a fotózást kitörölném a múltamból”

- mondta korábban Erika.

Az X-faktor mentora 24 éves volt, mikor ezek a képek készültek róla, és bár ő szívesen kitörölné ezeket mindenhonnan, mind tudjuk, hogy ez nem így működik. Bármit is tenne Erika, ezek a meztelen fotók már örökre az interneten maradnak, a mai napig elérhetők több oldalon is. Aki kíváncsi arra, hogy milyenek Herceg Erika fedetlen mellei, vagy hogyan néz ki anyaszült meztelenül, azok IDE kattintva tudják megnézni a képeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás