promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem volt elég: Herceg Erika újabb plasztikai beavatkozásra készül
Borítókép:  RTL.hu/Xfaktor első élő show
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteget bántották Herceg Erikát amikor még kislány volt, amely úgy tűnik, komoly nyomokat hagyott a bombanőn. Olyannyira, hogy nem elég, hogy lefogyott, többször vetette alá magát plasztikai kezelésnek is, és úgy tűnik, hogy az ördögi kör soha nem ér véget. 

Talán pont a rosszmájú megjegyzések hatására makacsolta meg magát az X-Faktor mentora, Herceg Erika, és döntött úgy, hogy megmutatja, képes elérni minden célt, amit kitűz maga elé, és megvalósítja legnagyobb álmát, hogy egyszer ünnepelt sztár lesz. Herceg Erika személyes történetéről ezúttal a Cosmopolitan legújabb lapszámában lehet olvasni, amelyet az RTL Online meg is tett, a Promotions pedig alább szemlézi. 

Az énekesnő ezúttal is mesélt múltjáról, amelyről így a nagyérdemű is újabb részleteket tudhat meg, például, hogy kislányként azzal cukkolták a kortársai, hogy pont ugyanolyan beteg lesz majd, mint édesanyja.

"Azért piszkáltak, mert kövér voltam és jó tanuló, sok volt a komplexusom, és tudták, hogy anyu beteg. Azt mondták, hogy én is olyan leszek majd, mint ő"

- ecsetelte a mentor. aki azt is elmondta, hogy miért álmodozott arról, hogy felnőttként majd tízezrek előtt énekelhessen teltházas koncerteken. Szóba került továbbá, hogy 27 éves kora óta szépészeti kezelésekre jár, és nyíltan beszélt arról is, hogy semmi baja nincs a plasztikáztatással.

"Negyven éves korom után biztosan én is plasztikáztatom majd az arcom"

- hangzott el elég határozottan a mondat. Herceg Erikáról korábban a Promotions is elég sokat írt, legutóbb például arról, hogy az X-Farktor mentora úgy döntött, eljött az ideje, hogy megházasodjon. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás