promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfedték Diana régi titkát, egy intim játékszer volt a kielégítetlen hercegné kabalája
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábbi biztonsági embere fedte fel Diana piszkos titkát. 

A korona ötödik évadának köszönhetően Diana hercegnő hírneve ismét az egekben: a széria igencsak megkedvelteti a nézővel a hányatott sorsú nőt, miután belecsöppent a királyi család viszályos és maradi rendszerébe. 

Ken Wharfe, Diana egyik biztonsági embere meghökkentő részletet árult el a hercegnőről a 2016-os Diana: A Closely Guarded Secret" című könyvében. Aki ismeri Károly király egykori feleségének történetét, az pontosan tudja, mennyire viharos volt az ő házasságuk. Károly az első pár év felhőtlen boldogsága után viszonyba kezdett Kamillával, és évről évre romlott el a házasságuk, amelyet Diana rendkívül megszenvedett. Végül 1996-ban váltak el, miután már évek óta nem éltek egy fedél alatt. Ekkorra egyébként már II. Erzsébet királynő is felszólította a feleket, hogy minél hamarabb vessenek véget a frigyüknek az elmérgesedett viszony tükrében. 

Magányában úgy tűnik, volt azonban egy hű társa, méghozza egy intim játékszer, amelyet nemes egyszerűséggel műszernek, tehát „La Gadget"- nek nevezett.

Egy napon Diana Jacques Chirac francia elnökkel és Paul McCartyney zenésszel találkozott, a táskájában kutakodva pedig felfedezte a pár napja vásárolt kellékét. Úgy hírlik, rendkívül mókásnak találta az esetet a hercegnő, és ettől kezdve a műszer a kabalájává vált. A könyvből kiderül az is, hogy 1992-ben vásárolta egy személyzeti összejövetel előtt. A játékszer valósággal hozzánőtt, a titkos kabalájává vált, és úgy hírlik, szinte mindenhova magával vitte. Állítólag egy nepáli utazása előtt véletlenül otthon hagyta, és ezen annyira kiakadt, hogy diplomáciai csomaggal maga után küldette.

Arról nincs információ, hogy csupán kabalaként, vagy örömszerzés céljából tartotta magánál az eszközt Diana, ennek a rejtélynek a továbbgondolását olvasóink merész képzeletére bízzuk. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás