promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes átváltozás? Így néz ki 73 évesen a Rendőrakadémia-filmek szőke, dúskeblű csúcsbombázója, akiért fél Magyarország odáig volt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Leslie Easterbrook idén lett 73 éves.

A Rendőrakadémia a nyolcvanas évek egyik legikonikusabb filmje, Magyarországon szinte még most sincs olyan hét, hogy legalább az egyik részét ne játszanánk. Az eredeti Rendőrakadémia, az első a sorban még 1984-ben jelent meg, és azonnal óriási sikert aratott egyedi humorával és szenzációsan jól eltalált színészeivel, akikből csak úgy árad a humor. A film akkora siekr lett, hogy még további 6 rész készült el belőle, valamelyik pedig már Oroszországban játszódik. Minden ott kezdődik, amikor a rendőrök sorába szeretnének belépni olyanok, akik első látásra nem odaillők, ám az élet természetesen máshogy hozza.

A sorozat abszolút csúcsbombázója volt Leslie Easterbrook, a Rendőrakadémia szőke főszereplője, aki meglehetősen határozott kiállásával azonnal jónéhány jelentkezőnek már belopta magát a szívébe, és valószínűleg a magyarok közül is sokaknak. Leslie Easterbrook Debbie Calahent alakította a filmben.

Hazánkban valószínűleg csak a Rendőrakadémia-filmekből ismerjük őt, ám az Amerikai Egyesült Államokban sokkal több alkotásból ismerik, hiszen több tucat egészestés filmben és több száz sorozatepizódban tűnt fel a karrierje során. Az ismertséget is a televízió hozta meg neki, amikor a Laverne & Shirley című sitcomban játszott hat évadon át a nyolcvanas években. Majd következett az óriási sikereket tartogató Rendőrakadémia, de később pédául a Baywatchban is láthattuk őt.

Leslie Easterbrook a o M*A*S*H írójához, Dan Wilcox-hoz ment feleségül később.

A Rendőrakadémiának ma is elképesztően nagy rajongótábora van, így Amerikában többször is tartottak már reunion eseményeket, amikor a rajongók találkozhattak a sztárokkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás