promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lemaradtál a Black Adam agyeldobós plusz jelenetéről? Segítünk!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bánhatja, aki esetleg nem maradt a moziban a Black Adam plusz jelenetéig.

Végre megérkezett Dwayne Johnson első szuperhősös filmje, a Black Adam, ami a DC univerzum egyik legkeményebb karakteréről szól, egy olyan „hősről”, aki nem fél meggyilkolni a rosszfiúkat. Az alkotás nagyon szórakoztató lett, az akció rendkívül látványos, Dwayne Johnson pedig remekel a szerepben, szóval mindenkinek ajánlott a megtekintése – itt lehet elolvasni róla a kritikánkat:

A Black Adam az igazi popcorn mozi, és természetesen tartogatott egy kis meglepetést a stáblista is, ugyanis ahogy azt már megszokhattuk, kaptunk egy plusz jelenetet, ráadásul nem is akármilyet, hiszen olyasmi történik benne, ami világszerte örömujjongásra késztette a közönséget – aki esetleg lemaradt róla, annak most gyorsan leírjuk, hogy miről is van szó, természetesen SPOILERESEN.

Miután Az Igazság Társasága nem kapja el Black Adamet, hanem inkább szabadon hagyja őt, megjelenik egy projektoros drón, ami kivetíti a szuperhősökkel foglalkozó Amanda Wallert, akit már rengeteg DC alkotásban láthattunk. Waller keménykedik egy kicsit Black Adammel, majd arra céloz, hogy ha nem viselkedik, akkor olyan erőt is bevet ellene, ami nem a Földről származik. Black Adamet nem sikerül ezzel megfélemlítenie, mosolyogva felrobbantra a drónt. Ekkor a füstből előjön a Henry Cavill által alakított Superman, aki 1-2 mondat után beszélgetésre invitálja Black Adamet, aki erre csak elereszt egy sokat sejtető félmosolyt.

Ez nemcsak azt jelenti, hogy Dwayne Johnsonnak sikerült elérnie Henry Cavill visszatérését, de azt is előre vetíti, hogy a jövőben össze fog csapni Black Adam és Superman – ez a csata pedig minden bizonnyal jóval durvább lesz, mint annak idején Batman és Superman harca volt.

Igazán örömteli, hogy Henry Cavill ismét Superman bőrébe bújt, hiszen tökéletes volt a szerepben, a rajongók pedig évek óta várják, hogy megérkezzen Az acélember folytatása – ami így jó eséllyel talán össze is fog jönni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás