promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Superman, azaz Henry Cavill ritkán látható, nagyon kigyúrt testvére
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ egyik legsármosabb színészének igazán sármos testvére van.

Henry Cavill a világ egyik legismertebb színésze, aki azon kevés színész közé tartozik, aki több misztikus hősszerepet is eljátszott már élete során, így a Vaják sorozatban, illetve a Superman és az Igazság Ligája-filmekben is. A színészért pedig milliók rajonganak világszerte, és Magyarországon is százezrek. Filmes karrierje valahol ott kezdődött, amikor egy rögbijáték közben jóban lett a legendás Russell Crowe-val, aki később kicsit trenírozta is a fiatal Henry-t, később pedig több filmben is együtt játszottak.

Egy interjúban Cavill azt is elárulta, ha nem színész lett volna, akkor vagy belép a hadseregbe, vagy egyiptológiát tanult volna az egyetemen.

Kevesen tudják, de a színész még a Tudorok című szériában futott be, az itteni szerepéért pedig összesen 6 Emmy-díjat is begyűjtött, miközben Golden Globe-díjra is jelölték az évek során.

A sorozatban amúgy Charles Brandon suffolki herceget alakította.

Henry Cavill nincs egyedül, hiszen a színésznek 4 testvére is van, aki közül talán Charlie Cavill hasonlít legjobban rá, vagyis vele hasonlítanak leginkább egymásra. Charlie amúgy szintén a filmes szakmában foglalatoskodik, méghozzá producerként van jelen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás