promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Múmia-filmek magyar származású színésze, aki Brendan Fraser előtt is magyarul nyomta néha a sódert
Borítókép:  Profimedia/Courtesy Everett Collection
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevin J. O'Connor idén lesz 59 éves.

1999-ban jelent meg A Múmia című kalandfilm, amely azonnal vérfrissítést hozott a kalandfilmek világába, Indiana Jones óta nem láthattunk hasonlót, nem láthattunk ennyire laza, akciódúus és mégis kalandos mozfilmet. Ráadául új szupersztárt is avathattunk Brendan Fraser személyében, aki Rachel Weisz párjaként elképesztő jóképűséggel játszotta el a hőst.

De a filmben nagyon jó karketerek voltak, mint például Imhotep, vagy éppen Anck-Su-Namun, akit például a dögös venezuelai modell, Patricia Velasquez alakított a mozifilmekben. És ilyen volt például az első részben Kevin J. O'Connor, vagyis Beni Gábor, aki a filmben ténylegesen egy magyar származású kalandort alakít, és még a film eredeti angol verziójában is rengeteg magyar szót, kifejezést rejtettek el a készítők, sőt, eléggé kivehetetlenül, de a színész nagyon sok helyen az eredeti verzióban is magyarul káromkodik probléma esetén.

Beni Gábor a filmben budapesti származású, aki belépett a francia idegenlégióban, elképesztő nyelvtudása pedig a kalandokkal és felfedezésekkel teli Egyiptomban egy nagyon értékes idegenvezetővé teszi őt.

Kevin J. O'Connor még Magyarországon a Van Helsing-ből, illetve a G.I. Joe című filmekből is ismerős lehet a nagyközönségnek, így néz ki tehát most a színész, akinek nagyon fontos mellékszerepe volt az első Múmia-filmben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás