promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Caramel szerint csak frusztrált kisgyerekek csalják meg a párjukat, az énekes őszinte vallomást tett
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnek megvan a véleménye a megcsalásról.

A sok válás, megcsalás, pereskedések és egyéb negatív hírek után felüdülés boldogságról, kiegyensúlyozottságról és valódi szerelemről olvasni. Egy kicsit ilyenkor az ember megnyugszik, hogy azért van még remény a szeretetre, hogy nem bolondult meg teljesen az emberiség, ha kapcsolódásokról van szó.

Caramel jelenleg ezt az igazán ritka tábort erősíti, akiknek a szerelem tényleg valódi érzelem és eszük ágában sincs megcsalni vagy épp elhagyni a párjukat. Az énekes 11 éve van már együtt a feleségével, és nem is olyan régen jelentették be, hogy a második gyermeküket várják, aki elvileg 2022 év végén fog megszületni.

„Szerintem a legszánalmasabb dolog félremenni, kiváltképp, ha valaki házas. Sugárban hánynék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet. Szerintem ilyet a frusztrált kisgyerekek csinálnak”

- szedte össze a gondolatait a témáról Caramel a napokban megjelenő Story Magazin interjúban, de azért hozzátette,

„Látom, hogy mi zajlik manapság az emberek között, és hogy önzőség tombol a világban. De hiszek abban, hogy a szerelem sok év után is ott tudna lenni az életünkben, ha a másikat helyezzük az első helyre, és nem magunkat. Ha a másik boldogsága fontosabb, mint a sajátunké”

Az énekes őszintén beszélt arról, hogy szerinte több zenész is azért választja ezt a szakmát, mert azt hiszik, itt ki tudják élni magukat anélkül, hogy felelősséget keljen válallniuk a tetteikért. Viszont Caramel már megtalálta a boldogságát, és ahogy fogalmazta, hülye lenne ezt eldobni magától csak azért, mert rájött az ötperc sőt: rengeteg dolgot megtanult Szilvi mellett. Az egyik ilyen fontos tanulása, hogy ráébredt arra, mi is az az igazi szerelem: a valódi kötődés elsősorban a biztonság és a szabadság kettőse.

„Én ragaszkodom ehhez a házassághoz, szeretem a feleségemet, és eszem ágában sincs még csak elgondolkodni sem arról, hogy ez valaha véget érhet. Mi egy életre mondtuk ki az igent Szilvivel, és tűzön-vízen át kitartunk egymás mellett”

- hangsúlyozta ki az énekes az interjúban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás