promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Caramel felesége kicsattan a boldogságtól: „teljesült egy régi álmom”
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi régóta vágyott már arra, hogy szinkronizálhasson egy filmben, és most lehetősége nyílt erre.

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi többször is beszélt már arról, hogy bár a fotózások közben nem stresszel, a kamera előtt mindig is lámpalázas volt, ezért csak nagyon ritkán vállal TV-s szereplést. Viszont régi vágya volt, hogy egyszer szinkronizálhasson, és ez most teljesült is.

Szilvi a közösségi oldalán osztotta meg boldogságát a követőivel, és azt is elárulta, hogy milyen szinkronszerepet kapott.

„Pár héttel ezelőtt teljesült egy régi álmom. Már évek óta ki szerettem volna próbálni, milyen lehet szinkronizálni… Akik régóta ismernek, tudják rólam, hogy igazi szószátyár vagyok. Szóval a hangomat adtam a @disney legújabb meséjéhez, pontosabban az egyik karakterhez. Szeretném megköszönni az élményt és a lehetőséget. Remélem hamarosan kinyitnak a mozik és együtt nézhetjük meg a premiert Szofival”

- írta a képek mellé Szilvi.

A posztból kiderül, hogy Caramel felesége a Raya és az utolsó sárkány című animációs filmben adja az egyik karakter hangját, de hogy melyikét, azt egyelőre nem tudni. A március 5-én a mozikba érkező film a Disney eddigi leglátványosabb meséjének ígérkezik, melynek szinkronos előzetesét az alábbi cikkben nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás