promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka sokkoló hírt közölt a rajongóival, visszavonul a nagy nyilvánosság elől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka kicsit besokkalt, de sok mindent letett az asztalra ebben évben. 

Majka a Való Világban tűnt fel még az ősidőkben, voltak botrányai és vannak is botrányai, de az nem elvehető tőle, hogy elég erős gyökérzetet vert a showbizniszben. Lassan kikerülhetetlen az egész lénye, és bármerre is nézünk, így vagy úgy, de felbukkan a Majka név. A koncertjei egytől-egyig teltházasak, a Budapest Parkot is képes megtölteni, a dalszövegeit pedig fiatalok és felnőttek is egyaránt ismerik.

Bár a Curtis-botrány után sokan támadták, ő mégis kitartott az igaza mellett: hogy igen is van, amikor úgy segítesz valakinek, ha elengeded a kezét. Azóta újból szétváltak az útjaik, de most látszólag mind a ketten jobban viselik, ahogy a népszerűség indexük is. Nem unatkoznak, de Majka mindig is tisztában volt azzal, hogy mikor mit kell mondania, vagy éppen mikor mit kell csinálnia: eléggé önazonosként ismerte meg már az ország. Néha őszintén beszél arról, hogy felesége és gyermekeinek anyja az, Majoros Hajni, aki visszafogja és tudja, hogyan kell bánni vele.

Talán épp ezért is, de a TV2 Sztárban Sztár zsűrije nem is olyan rég kijelentette, hogy egy kicsit visszavonul.

A zsűrizést csinálni fogja tovább, a képernyőn minden héten elmondja a vaskos kritikáit és még Tóth Gabival is állandóan veszekedni fog, de mellette semmi mást.

„Október 8-ára felkértek még egy nagy bulira, a budapesti Szabadság téren lesz egy ingyenes koncert, ahol többedmagammal fellépek, de aztán a jövő márciusi SWING bulinkig visszavonulok egy kis időre,”

- jelentette be a rapper a hivatalos közleményében, amit a Telex hozott le. Hozzátette a népszerű celeb zenész, hogy a koncertmentes időben ő csak kártyázni fog és a gyerekeivel törődni, mert igazi apa szeretne lenni.

De meddig fogja bírni, hogy nem lesz zene az életében? Kitart jövő év márciusig?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás