promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtisnek kórházba kellett mennie – talán Majka húzta fel?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazi újpesti módra akadt ki a közösségi médiáján Széki Attila.

Akik szeretik Majkát, azoknak a többsége Curtisszel együtt kedveli. Így amikor újra összeállt a nagy csapat és kibékültek, az emberek elkezdtek megőrülni a hírtől, a teltházas koncertek pedig még jobban teltházasok lettek. Persze voltak emberek, akik szerint az egész botrány csak marketingfogás volt, és valójában ugyanúgy jóban vannak egymással a színfalak mögött.

Annyi biztos, hogy a kibékülés és közös fellépések után eltelt pár hónap, és Majka újra megszakította a kapcsolatot Attilával. Újra felmerültek a drogproblémák, bár ettől eltekintve jelenleg mind a két celebnek megy a saját maga szekere. Majka is koncertezik, Curtis is koncertezik, a szervezők pedig kezdik úgy felfogni, hogyha az előbbi valamiért lemondja a fellépést, akkor a másikat még mindig be lehet hívni B opciónak, hogy megmentse az estét. Látszólag mindenkinek tökéletes a mostani állapot.

Látszólag.

Azonban Curtis körül a napokban csak úgy izzik a levegő: az egyik hír szerint a rendőrök igazoltatták vezetés közben, és drogtesztet is csináltattak vele, de a rapper ezt az ismertség hátrányának könyvelte el. A másik hír, amit frissen posztolt ki a hivatalos Instagram-oldalára az az, hogy a sok buli miatt megerőltette a hangszálait, aminek következtében kórházba is kellett mennie. Azonban már jól van, nyugtatott meg mindenkit, hozzátéve, hogy a koncertek folytatódni fognak a hétvégén, semmi sem marad el. De lenne egy kérdésem: az ő esetében biztos csak és kizárólag a kimerülés az oka a rosszullétének?

Apropó, ha már Instagram. Egy unatkozó és ismeretlen személy álprofilt hozott létre Curtis nevében, és ez olyannyira jól sikerült azzal a három feltöltött képével, hogy elég rövid idő alatt a követői száma el is érte a 470 ezret. A rapper brutálisan kikelt magából, és mindenhol azt kérte a követőitől, hogy jelentsék az álprofilt, mert neki semmi köze hozzá, írta meg a Blikk.

Lesz már valamikor nyugodalma az újpesti fenegyereknek?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás