promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis egyik pillanatról a másikra hőssé vált: Majka cserben hagyta a rajongókat, de ő megtette, amit kell
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tegnap este rengeteg ember csalódott Majkában, de jött Curtis, és mindenkit kiengesztelt.

Szegény Majka és Curtis rajongókat már az is megtaposta lelkileg, hogy pár héttel ezelőtt ismét szétvált a két népszerű rapper, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy soha többé nem fognak már együtt zenélni. Tegnap este pedig ismét komoly csapás érte őket, ugyanis Majka technikai hiányosságokra és a szerződés feltételeinek be nem tartására hivatkozva lemondta a fehérgyarmati fellépést – ezzel nem kis csalódást okozva a közönségnek:

Teljesen érthető Majka döntése, hiszen ilyenkor be kell tartani a megbeszélteket, mivel ha vannak hiányosságok, akkor nem tud olyan minőségű bulit tartani, ami méltó hozzá, illetve a rajongókhoz is. Ettől függetlenül nagyon kiakadtak rá a helyiek, hiszen hosszú ideje várták a fellépést – ekkor történt egy meglepő fordulat: bejelentették, hogy Majka helyett nem más lép a színpadra, mint Curtis.

„Ahhoz képest ,hogy tegnap este 8-kor hívtak a szervezők ,hogy eltudok-e menni Fehérgyarmata megcsinálni ezt a bulit nekik… Gyors öltözés-300 km utazás-Éjfélkor már a színpadon voltam. DE EZ A HANGULAT MINDENT MEGÉRT! IMÁDLAK FEHÉRGYARMAT! EXTRÁK VOLTATOK!”

– írta Curtis a közösségi oldalán.

Ahogy Curtis barátja és Tóth Andi expasija, Szabó Ádám is megjegyezte a poszt kommentszekciójában: „Érdekes az élet!”

Valóban, hiszen Majka helyett Curtist kapni több, mint sorsszerű lehet a kettejük kapcsolatát nézve, ráadásul a rapper által posztolt videóból kiderül, hogy a közönség tárt karokkal fogadta őt, kiabálták a nevét, mindenki kívülről fújta a dalai szövegeit, és imádták minden percét a fellépésének – a hozzászólások alapján kifejezetten nagyot nőtt a botrányos előadó az emberek szemében.

Itt lehet megnézni Curtis fellépését, amit Majka helyett vállalt el, és ezzel egyik pillanatról a másikra hőssé vált egyesek számára:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás