promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka kellemetlen hírt közölt, rengeteg rajongót elszomorított egy magyar városban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka kénytelen volt kemény döntést hozni, pedig már közeledett a cél.

Nagyon elszomorodtak a rajongók, mikor pár héttel ezelőtt kiderült, hogy Majka és Curtis megint szétváltak, ráadásul úgy tűnik, hogy nem éppen a legbarátságosabb módon, hiszen azóta is egyre aggasztóbb részletek derülnek ki a háttérben meghúzódó, valódi okokról – nemrég például Curtis mondott olyan dolgokat Majkáról, amiket már ő sem bírt szó nélkül hagyni:

Majka egyedül folytatja tovább a turnézást, hiszen a közönség igényeit ki kell elégíteni, és rengeteg helyen számítanak arra, hogy élőben hallhatják a nagy slágereket. Éppen ezért volt olyan elszomorító, hogy Majkának le kellett mondania a tegnap esti fehérgyarmati koncertet, mivel elmondása szerint nem teljesültek azok a feltételek, amiket a szerződésben lefektettek, ráadásul a helyszíni technika sem volt megfelelő.

„Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni. Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak amire nekünk, és nektek szükségetek van. Nagyon sajnáljuk. Reméljük minél hamarabb találkozunk a fehérgyarmati közönséggel”

– írta Majka a közösségi oldalán, nem sokkal a koncert kezdete előtt.

Majkán érezni lehetett, hogy nehéz szívvel hozta/hozták meg ezt a kemény döntést, hiszen minden bizonnyal nem akarta cserben hagyni a fehérgyarmati közönséget, de ilyen körülmények között nem tudott olyan show-t adni, amit az emberek megérdemeltek volna, illetve megszoktak már tőle – teljes mértékben érthető az indok, de a rajongók valószínűleg még így is elég csalódottak.

Itt lehet megnézni Majka videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás