promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló változás: így néz ki most a Múmia-filmek legkeményebb csávója, aki két vállra fektette Anubisz seregét is
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész, akit igazából sosem ismertél annyira, pedig még elég sok filmben láthattad Magyarországon is.

Talán nincs is izgalmasabb szórakozás, mint elővenni régi, nagymenő filmeket, és megnézni, hogy az egykori csúcsalkotások ikonikus színészei milyen karriert futottak be az évek alatt. Sokszor bizony nagyon meglepő eredményekbe futhatunk bele, hiszen kedvenceink egy-egy szerep kedvéért jócskán elmaszkírozzák magukat, aztán csak a stáblistán vesszük észre később az ismerős neveket.

A Múmia-filmek a legnagyobb sztárok, így Brendan Fraser és Rachel Weisz mellett is adtak nekünk sok ikonikus alakítást, ilyen például Imhotep főpap, akit Arnold Vosloo alakított nagyszerűen, bár sok kritikus szerint az alakját és a színészi kvalitásait nem igazán használták ki maximálisan a két mozifilmben. Vele például a Véres gyémánt című alkotásban is találkozhattok, de például feltűnik a G. I. Joe-filmekben is.

De mi lett például Oded Fehr-rel, aki a mindig feketébe burkolózó Ardeth Bay-t, a Medjai-harcosok vezetőjét alakította?

Oded Fehr számtalan sorozatban és filmben szerepelt az évtizedek során, és bár a legtöbben csak a Múmia-filmekből ismerik őt, játszott ő még nagy kasszasikerekben, bár nem olyan legendás szerepben, mint az egyiptomi piramisok árnyékában feltámádó múmia-szoriban.

Többek között a Mila Jovovich-féle Resident Evil-filmekben is láthattuk őt, ő alakította Carlos Oliveirát a második és a harmadik részben.

Így néz ki most 52 évesen a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás