promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlenné vált: így néz ki most a Múmia-filmek csúcsbombázó sztárja, akibe egykor fél Magyarország szerelmes volt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most 51 évesen Anck Su Namun, Imhotep örök szerelme.

Még csak 1999-et írtunk, amikor elkészült a világ egyik legjobb történelmi ihletettségű kalandfilmje, a Múmia, amely elképesztően jól ötvözte a kilencvenes évek végének lazaságát az Indiana Jones-féle kalandfilmek örök optimizmusával és hősiességével, ráadásul itt a filmbe belevitték jobban a szerelmet is a készítők, ez pedig nagyon jól állt az alkotásnak, amely azóta is a világ egyik legkeresettebb kalandfilmje. Magyarországon nincs olyan hét, hogy ne menne legalább egy csatornán.

A film még két folytatást is kapott, ráadásul spin-off is készült később a Skorpiókirály, azaz Dwayne Johnson főszereplésével.

Brendan Fraser és Rachel Weisz azóta is számtalan csúcsprodukcióban vett részt, és bár a néhai Richard O'Connell-t az elmúlt években rengeteg dráma érte a magánéletben, úgy tűnik, hogy most nagy visszatérésre készül, méghozzá úgy, hogy egy fontos szerep kedvéért jócskán meghízott. Az alkotást a fél világ várja már tárt karokkal.

De vajon mi lett a többi ikonikus szereplővel?

Korábbi cikkeinkben már megmutattuk nektek, hogy 23 év elteltével mi lett Imhoteppel, azaz Arnold Vosloo-val, most megmutajuk, hogy 51 évesen hogy néz ki a főpap örök szerelme, aki elképesztően átlátszó ruhában került az elénk már az első képkockákon a filmbe. A csodatestű Patricia Velasquez modellként kezdte karrierjét, indult a Mis Venezuela szépségversenyen is.

Így néz ki most Patricia Velasquez:

És egy beszélgetés a sztárral:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás